fredag 29. januar 2016

Jeg har liten tiss og det er helt greit!

I dagens samfunn er det enormt fokus på den perfekte kroppen. Det er ikke lett for dagens ungdom å passe inn i de nye "kravene" som de føler samfunnet legger på de. I alle medier og i samfunnet ellers blir vi bombardert av lettkledde (og retusjerte) damer og menn som flasher imot deg med sine perfekte ideal kropper. Som dame skal du både være tynn, velkledd og ha store fordeler både foran og bak. For menn er det noe lettere, vi trenger bare å være tynn, godt trent, velkledd og ha en stor fordel midt på foran. Det er rett å slett umulig å oppnå idealmålet og mange og kanskje spesielt de unge kan utvikle komplekser for egen kropp og enkelte kan også utvikle depresjoner.

I idrettsmiljøer kan en også merke at folk er mer usikre på egen kropp. Før var det nesten utenkelig å ikke skifte/dusje i gym garderober eller i fotball garderoben. Trenden de siste årene er at flere og flere dropper garderoben og heller tar skifting/dusjing hjemme. Det er synd, for det går utover det sosiale rundt idretten, det er der vennskap blir utviklet. Garderobekulturen er også viktig for å skape samhold i laget.

Nå skal ikke jeg legge all skylden på kropps presset i samfunnet for at folk ikke dusjer i garderoben, men jeg er sikker på at det er en av faktorene. Med dette innlegget håper jeg å lette på noe av dette presset.

Jeg har liten tiss! Det er en pinne, ikke en kjepp, men det er helt greit! Når jeg husker tilbake til når jeg var ung, var det situasjoner som gjorde meg noe usikker. Det er jo veldig fokus på størrelse på dette organet og det har vært flere ganger jeg har tatt meg selv i å tenke "oi, den var stor" Et eksempel er Haga garderoben der både før og nå de fleste er vell utstyrt, det må være noe genetisk i Haga området. "Uheldigvis" er ikke jeg fra Haga, så de genene fikk ikke jeg. Men det har egentlig aldri plaget meg nevneverdig. Penis har to hovedfunksjoner.

1. Urinere
2. Produsere

Det som der er minst snakk om og noe som er ganske privat er å urinere. Det er uansett noe av det viktigste vi gjør og vi menn gjør det oftere og oftere ettersom vi blir eldre. Løsningen her for oss med små tisser er enkel. Må du stå, så er det bare å ta et lite skritt nærmere toalettskålen. Da vil strålen treffe oppi og ikke foran do. Den  andre metoden som jeg vil anbefale er å sitte å urinere. Ja, det kan virke litt feminint, men det er flere fordeler ved det.

Du slipper å få kjeft av de rundt deg fordi du søler, ingen klarer å stå å tisse uten å søle litt. Det er også en helsemessig gevinst. Flere studier har antydet at du både reduserer risikoen for å utvikle inkontinens og det hindrer problemer med prostata. Du slapper også mer av og det vil også senke blodtrykk og gi deg mer energi. Det er også koselig å sitte på do og bare nyte stillheten. 

Produsere arvinger er fra gammelt av den aller viktigste oppgaven vi mennesker har. Uten arvinger videreføres ikke familien. Jeg var lenge nervøs for at den lille penisen min ikke skulle klare å gi meg en arving, men til slutt satt den. Det og andres studier på området viser at menn med små peniser har like stor mulighet for å få barn. Samtidig tenker du kanskje, "hva med nytelsen til den kvinnelige deltakeren i formeringsprosessen". Kvinner sier de ønsker seg menn som er velutstyrt, men det trenger ikke å knekke selvtilliten din. Det er ikke størrelsen det kommer an på, men hvordan du bruker den. De fleste damer foretrekker en akt der de blir elsket, pirret, kjærtegnet og ført inn i en "drømmeverden" i stede for en kjappis med en kjepp. Det er ikke selve penetrasjonen som er viktig i en kjærlighetsakt, det er alt rundt. Derfor vil jeg påstå at liten tiss er heller ikke en hindring her, heller en fordel, for du gjør mer rundt situasjonen for å påse at din kjære har det bra. 

Konklusjonen må være at alle er perfekte slik de er skapt. Jeg er sikker på at de med store peniser har det bra også, men jeg trives med liten og kommer aldri til å være lei meg for det. Vær stolt av kroppen din og ikke vær redd for å vise den frem! Håper dette kan hjelpe deg til å elske deg selv slik du er. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar