lørdag 6. februar 2016

Brunbloggen sprer glede i nærområdet.

Vintern er mørk, kald og den gjør noe med humøret. Det er lettere å bli lei, tung og deppa i vinterhalvåret. Brunbloggern bestemte seg for å gjøre noe med dette, han ønsket å spre litt glede i nærområde. Han pakket bilen med en 13.2 kg`s lykkepille å kjørte av sted. Destinasjonen var en voksen dame som fungerte som SFO for Svima før SFO ble oppfunnet. Svima har bare gode minner fra den tiden og har tenkt på å reise bort flere ganger.

5 minutters kjøring senere svinger han inn på en kjent parkeringsplass, her har han lekt mange ganger tidligere. Det blir ingen overraskelse hvis besøket er varslet, så litt usikker på om det er noen hjemme tar han med seg lykkepilla og rusler mot inngangen. I vinduet ser han et kjent fjes, selv etter ca 27 år er det ikke noe problem å kjenne henne igjen, det er Gunvor Skogheim.

Døra blir låst opp og vi blir møtt av et stort smil og en god klem! Du kjenner meg igjen sier jeg, ja, det var det ingen tvil om. Det er nok ikke så lett å glemme en liten rakkerunge.

Vi blir invitert inn og selv om hun akkurat har stått opp blir det satt frem både kaker og te. Praten går fint om både gamle historier og nyere historie. Svima husker godt både kortspill og andre brettspill og det var utrolig morsomt for en liten gutt å få være med å vaske på Framtun. Gunvor vasket på Framtun frem til hun ble pensjonist og vi er begge enige om at Framtun må få bestå også i tiden som kommer. 

Lykkepilla var også storfornøyd og fikk leke med det meste hun kunne finne. Mest populært var å lese i blader og etterpå rive de i filler. Hun fikk i seg både lefse og smultring, samtidig som det også ble mye underholdning fra verten, det er utrolig hvor fort tiden går, 85 år har hun blitt, men like sprudlende. 

Etter mange gode historier og mye god mat å drikke måtte vi reise videre, men besøket så virkelig ut til å spre glede så det blir nok ikke 27 år til neste gang.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar