fredag 25. april 2014

Vår dugnad på Haga.


I strålende solskinn var halve Haga samlet til vår-dugnad på stadion. Det var mye som skulle utføres og alle lag stilte med noen personer. Fra A-laget møtte det opp 7 flinke karer, det er ikke veldig bra, men de som kom gjorde en veldig god innsats. 

Tirsdag 19.30 braker det løs i 9. div, banen måtte derfor merkes. For å utnytte vingspillet og kondisjonen ble banen utvidet til maksimale mål. Det blir mye løping i år! Banen ser strålende ut. 


Det var mye ræv-kløing i løpet av kvelden. Håkonsen, Richard og Pk brukte lang tid på å verifisere nettet på hovedbanen. Vi måtte bytte mannskap på mål sjekken, det gikk for tregt,  Wego er alltid på utkikk etter et høl, så han fikk ansvaret. 

Wood koser seg i finværet. 
PK og Richard ble sparket som mål ansvarlige og de fikk en motorsag å leke seg med. Richard er flink til å se på mens PK jobber. Det ble ikke mye igjen av buskene. Sean forsøkte seg først som maler, men etter å ha dyppet hånden, i stede for malekosten, i spannet, måtte vi finne en ny jobb til han også. Bære kvister passet ypperlig. 
Årets draktnummer ble fordelt av Trener og lagleder. Klager sendes til Thomas Håkonsen innen Fredag klokken 09.07.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar