onsdag 4. februar 2015

Pressemelding fra Haga IF!

Jubler allikevel!

Om du i disse dager følger Glomma innover fra Lillestrøm, forbi Sørumsand og videre mot Kongsvinger, bør du nok stoppe opp litt sør for Årnes og få med deg jubelbrølene og feststemningen som ligger som ei deilig tåke over Haga. Her er det nemlig, midt på vinteren, igjen blitt grønt gress og fuglesang etter at det tirsdag den 3.februar ble klart at Haga rykker opp til 8.divisjon allikevel. Dette fordi flere av 8.divisjonslagene har trukket sitt lag og dermed gir plass til Haga. 

De deilige middelaldrende menn i brunt, måtte dessverre se seg slått på målstreken og havnet på den sure tredje plassen i fjorårets sesongen. Men nå har de altså fått en gladmelding.
- Etter å ha stelt sår og strøket hverandre «me`hårs» en stund, hadde vi nå startet oppkjøringen til 2015 sesongen, og lagt planer og nye mål om opprykk til 8.divisjon, forteller lagleder Thomas Håkonsen. - At det skulle gå så raskt, viser jo bare hvor effektive vi er her ute på landet, legger han til.
Fjorårssesongen for Hagas seniorlag bød på mange oppturer. Etter flere år med et seniorlag nesten «brakk», bestemte Haga seg for å satse og få til noe mer enn bare fotball på nivå såvidt over bedriftsfotball.
De ønsket noe mer seriøst og spillergruppa mente en trener var løsningen. Tidligere storspiller og nå klubblegende, Einar Jurs kom inn som trener og tok tak.
- De fleste her kunne sentre og skyte en ball, men det hjalp ikke stort når de måtte stoppe opp to ganger og hive etter pusten i tilløpet, sier Einar Jurs og smiler. Løpetrening var løsningen i følge trener Jurs.
Spillergruppa og de lokale rundt klubben så allerede i de første kampene at dette ga resultat. Vårsesongen ble en gedigen opptur og da serien tok sommerferie lå Haga på en overlegen første plass.
- Dessverre mistet vi noen viktige spillere da høstsesongen begynte igjen, og kanskje blei ferien litt for lang, sier lagleder Håkonsen. De ble litt for svake i høstsesongen og målet om opprykk røk på streken.
- Men dette har vi glemt nå, sier Håkonsen. - I fjor fikk vi begynt å bygge og dette tar vi med oss i år. Vi ser frem til å møte nye og kanskje tøffere motstand, men vi skal kjempe med nebb og klør om å beholde plassen, konstaterer Jurs. - Kanskje til og med rykke opp til syvende divisjon. To divisjoner på ett år, ler lagleder Håkonsen. De to i lagledelsen ønsker samtidig å informere om at det er plass til flere som kanskje kunne tenke seg å ta frem fotballskoene og bli med på moroa igjen. - Vi er en fin gjeng, med folk i fra 17 – 40 år. Det er alltid god stemning og er du interessert i å bidra til dette er du hjertelig velkommen, legger Jurs til. Er du rask og tar kontakt med Haga kan du kanskje få med deg opprykkfesten som også er i gjære. - Vi avsluttet sesongen i fjor med bankett og prisutdeling. Vi bør vel ha en del 2 av denne nå, avslutter Håkonsen.     Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar