fredag 22. august 2014

Takk til www.Nesinfo.no.

De siste dagene har brun-bloggen forsøkt å lure ut informasjon om hva som skjedde på Fedrelandet Tirsdag kveld. Det har vist seg å være vanskelig å få spillerne til å åpne seg opp. På treningen Torsdag var det stort sett bare surmuling og grynt som kom fra de som hadde vært med på kampen.

Heldigvis har vi en nett-avis i nes som har vært flinke til å følge Haga-gutta i hele år, vi har også personer i klubben som er glad i å få navnet sitt i avisen. Wego har lettet på sløret og det hjalp nesinfo å skrive følgende rapport fra kampen:

Kopiert fra www.nesinfo.no

Haga reiste til Fedrelandet og møte med Fet3 vitende om at laget hadde vunnet vårsesongtabellen og kvalifisert seg til KM-sluttspillet. Første del av målsetningen om opprykk er dermed nådd. Før man tar fatt på KM-sluttspillet gjenstod kun charmøretappen mot Fet3. Det skulle vise seg å bli alt annet enn morsomt.
Haga ankom Fedrelandet uten forsvarskjempen Ole Johan Istad. I tillegg var Patrick Eriksen, Henrik Greeny og Jørgen Tørnby forhindret fra å spille.
Thomas Smemo Wego hos Haga konstaterte etter matchen at laget styrte kampen fra start, men uten å komme til noen feite sjanser foran vertenes keeper. Men mot spillets gang, og ut av ingenting tok Fet3 ledelsen etter snaue ti minutter spill. Like etterpå økte de på et frispark. Serielederen kom aldri til hektene, og da hjemmelaget økte til 3-0 etter en keepertabbe, var kampen i realiteten over.
- Fra da av og ut kampen styrte Fet kampen. Det fantes ikke press, markeringer eller initiativ i det hele tatt, forteller Thomas Smemo Wego til Nesinfo.
I andreomgangen ble vondt til ekstremt vondt.
- Vi skapte ingen verdens ting, ble bare løpenes etter motstanderen uten å få lov til å låne kula i det hele tatt. Det eneste vi gledet oss til var å høre dommerne blåse av, slik at vi kunne dusje og reise hjem, sier Wego.
- Fet3 var ikke gode i det hele tatt, men scoret ytterligere tre mål i andreomgang og vant 6-0, uten å imponere. Haga hadde 3 målsjanser, mot Fet2 sine 12. Det er bare å legge seg flat og beklage til alle de som holder med Haga. Dette var nok et av tidenes dårligste opptreder av Haga, sier Smemo Wego avslutningsvis til Nesinfo.
Haga stilte med følgende tropp: 
Per-Inge Melland Mathisen, Remi Fredriksen, Thomas Amundsen, Morten Dale, Lars Thomas Håkonsen, Per-Kristian Løkken, Trond Rasmussen, Steffen Breen, Christian Kortve Wood, Richard Imerslund, Thomas Smemo Wego, Jon Kristian Lystad, Håvard Kvinge, Simen Aabø, 

Det var ikke mye å rope hurra for etter kampen mot Fet, men nå starter alvoret og Haga-gutta vil garantert reise seg igjen!

Det blir noen gode treninger nå fremover før vi får kampoppsettet for høstsesongen.

Gode nyheten er at vi ble tross alt seriemester på våren! Gratulerer Haga!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar