onsdag 8. oktober 2014

Er det noe vi er gode på så er det fest!

Det er ikke alltid fotballprestasjonene er like gode, men å feste det kan Haga gjengen. Lørdag kveld var det duket for avslutningsfest på Haga stadion. Tross 3-3 resultatet og 3. plass dempet ikke det humøret til en festklar gjeng.

Håkonsen hadde ordnet med mat og drikke til de fremmøtte. Det ville også bli delt ut priser utover kvelden til de som hadde utmerket seg i året som hadde gått.

Til anledningen ble også en spesiell 100 Års drakt signert av spillerne.
Håkonsen styrte som vanlig showet med stil og skapte en elektrisk stemning før kåringen.
Det var såpass god stemning, så det var vanskelig å komme til ordet.Kveldens første pris var "Årets mediafjes." Prisen kunne også vært for årets mest sexy, årets Mann, årets Pappa, årets gledesspreder, årets forsvarer, årets publikumsfavoritt, men juryen mente "mediafjes" dekker mange av disse. 

Prisvinneren: Ole Johan Istad


takketale:


Så over til en tittel mer enn pris, men det er en meget viktig og ærefull tittel, Årets toppscorer. Årets toppscorer er en rutinert, godt likt og en utrolig allsidig og god fotballspiller. 

Trond Rasmussen 7 Mål. 
Neste pris gikk til Årets mål. Dette er en pris som også har blitt stemt frem fra spillere og støtteapparat. 

Victor Hatula 1-1 målet mot Flisbyen. En kanon i krysset fra 25 meter. Neste pris var til Årets sitat. 
Vinner: Richard Imerslund

Richard slår ballen over sidelinjen nær motstanderen sin benk, deretter kommer det en kommentar fra støtteapparatet deres. "Det var en dårlig ball det" Richard: "Mora di var dårlig"

Richard får kjeft av dommeren etter en takling. "Du går inn med knottene først" Richard: "Ikke mulig jeg har grussko på"


Så kommer vi til den viktigste og mest ærefulle prisen, Årets spiller! Dette er en pris som er stemt frem av spillere og støtteapparat.

Begrunnelse:


Vinner: Richard Imerslund, vell fortjent.


Richard er en beskjed kar i motsetning til de fleste andre. Det kan virke som det ble litt mye for han at spillerne hadde stemt han frem til årets spiller. Richard har vært utmerket både på treningsoppmøte, oppførsel og i kamp. Richards "tale"Fornøyd prisvinner Richard mens det kan se ut som PK føler seg litt snytt.  

 
 
Den siste prisen, men ikke den minst viktige, går til noen som betyr mye for laget og som er viktig for å få konkurranse på alle plasser.
 
Årets Innbytter.  
 
 
Thomas Wego
 
 
Tale:
 
 
 
 
Takk til alle som møtte opp!
 
Det vil forhåpentligvis komme flere bilder og reaksjoner på festen senere, men disse bildene måtte igjennom sensur før de ble lagt ut. Det vil også komme sesongoppsummering senere!  
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar