torsdag 25. juni 2015

Ikke fett mot Fet.

Brun bloggern har vært på ferie i noen uker og i den perioden har Haga spilt både gode og dårlige kamper. Det ble et kjempetap mot Kløfta 2 6-0, i en dårlig fotballkamp. Kampen etter kom Fuvo3 på besøk, der ble det en liten opptur med 2-2 i en god fotballkamp. Forrige match ble det sier 2-1 mot Eidsvold TF3, men spillet var katastrofalt og resultatet noe heldig. 

Onsdag var det klart for siste seriekamp før ferien da turen gikk til fedrelandet kunstgress og nok en kamp mot Fet3 som er et lag vi kjenner godt fra tidligere. Fet er som navnet tilsier et tungt lag, med store "sterke" spillere som har vist seg å ha god teknikk og pasningspill. Det har vært et lag vi har spilt bra mot, men som vi aldri har klart å slå. To tap og en uavgjort var status før matchen. I vår møtet ble vi rett å slett ranet og tapte 1-0 i en kamp vi burde ha vunnet, det var klart for revansj. 

En solbrun Svima var tilbake på laget til stor glede for enkelte, men ikke alle var like glade for returen. Det har blitt noen kilo ekstra etter 15 dager med soling, spising og god drikke, Håkonsen var bekymret for formen til den tidligere stjernespilleren, men brunfargen matchet ihvertfall drakten. 

Gledelig til dagens kamp var også at Lasse Vinje og Even Linnerud var klare for Haga igjen etter studier. Ny-signeringen Sture Odin ble også klar i siste sekund og tok turen til Fedrelandet. 


Det ble ikke tatt så mye bilder i løpet av kampen, kamera ble glemt igjen hjemme og ingen som var på benken tenkte på å ta bilder. 

Laget:

Robert

Stian, Svima, Anders, Håvard

Jølle, Greeny, Roggs, Petter, Sture

Koret

Innbyttere:
Lasse
Even
Wego
Baki
Sondre

gult kort: Håvard. (bombe)

I Loddet sitt feriefravær har Roggs fått rollen som ballfordeler, han har drømt om den rollen i flere år. Kampen er i gang og kampen starter i et rolig tempo. Begge lag er litt forsiktige å spiller mye ball i det bakerste leddet. Det er lite aktivitet på midtbanen, så det blir slått mye langt opp mot vinger og spisser, uten at det er noen umiddelbar suksess for noen av lagene. 

Utover i omgangen blir det bedre spill og Haga's midtbane jobber og sliter seg inn i kampen. Petter har vokst mye de siste ukene og har flere gode driv fra indreløper rollen, Greeny er en magiker med ballen og skaper en del farligheter sammen med Haga's nye magiker Sture. Roggs kjemper som en gal som han altid gjør og vi føler at vi har kontroll på kampen nå! Sture kommer til et par gode skuddmuligheter et fine angrep, men skuddene blir litt for dårlig. 

Så kommer kalddusjen: En corner blir slått inn i feltet, en duell og ballen havner hos en Fet spiller som står rett utenfor 16 meteren. Haga spillerne står med hendene i lomma og lua i hånda å ser en Fet spiller lade skuddfoten, skuddet er godt og presist og suser inn bak en sjanseløs Robert. 1-0 og det var vell ingen overraskelse at det kom etter dødball. 

Haga fortsetter å spille bra, men vi mangler litt på både presisjon i pasninger og løp rundt ballfører. Vi er ikke supergode, men vi føler at vi har god kontroll på kampen enda. 

1-0 blir pauseresultatet. 

I pausen motiverer Håkonsen så godt han kan, vi må trøkke på å vinne dueller samt forsøke å få til litt mer spill. Det gjøres også et par bytter for å forsøke å komme tilbake i kampen. 

2. omgang starter bra og et innlegg havner hos Petter som fra 16 meter fyrer av et skudd som desverre går litt for høyt. Vi presser på videre og føler vi fortsatt har god kontroll på kampen, selv om vi ikke skaper all verden. Det er mye klabb og babb på midten fra begge lag. De får halvsjansene som skapes kommer av personlige feil. 

Nærmest scoring kommer den nye Mardonna Sture Odin. Før kampen sa Håkonsen med sin noe begrenset engelsk, just dribble and shoot. Det gjorde også Sture og bare en fin beinparade av  Fet keeperen hindrer scoring. Neste gang kan det være lurt å legge til "you can pass the ball if you see a free Haga player". 

Haga er også nær på et godt slått frispark fra Svima. Ballen faller ned perfekt bak forsvarslinje, men kun en mann Anders har lyst på ballen, han rekker ikke frem og vi har fortsatt ikke klart å slå tilbake. 

Så smeller det igjen, en Fet spiller får igjen gå uhindret inn mot 16 meteren og fyrer av et skudd. Robert må gi en retur og Haga spillerne står igjen å ser på mens en Fet spiller chiper ballen i mål. Igjen var det for svakt av Haga gutta, vi kommer ikke oppi. 

Vi blir hengende litt med hodet etter 0-2 og klarer ikke helt å styre spillet. Det er ingen god kamp og det skapes fint lite hos begge lag. De tilreisende supporterne vurderer å reise hjem i duskregnet. 

Så skjer det igjen. En fet spiller får ballen på 20 meter og får skyte uhindret. Ballen får dessverre en fin bue og Robert er ikke helt med, 0-3 og vi er ikke oppi nå heller. 

Resten av kampen er det lite å rope hurra for. Vi er rett å slett ræva i det meste. Dårlige pasninger, dårlige innlegg, dårlige klareringer, liten innsats, det så ut som vi hadde tatt sommerferie. 

Fet ønsker å score flere mål og når vi står rolig utpå banen der får de også ønsket sitt oppfylt. En Fet spiller slår ballen inn, mottakeren hopper smart over ballen og ballen havner hos en godt plassert Fet spiller som enkelt triller ballen i mål 0-4. 

Dette var dårlig og det var mange skuffa Haga spillere når dommeren blåste av kampen. I garderoben fikk vi beskjed om å bruke sommerpausen til å bli tøffere, sterkere og holde kondisjonen ved like. Det må gås til mer og vi må bli tøffere. Treningsprogram vil bli delt ut til hver enkelt spiller og det blir utført tester etter sommerpausen. Mye av det vi har vist i vår er for dårlig! Det må bli bedre hvis vi skal kunne kjempe oss oppover på tabellen til høsten. Så blir det spennende å se hva som skjer fremover, vil Haga-gutta komme i shape? Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar