tirsdag 7. juni 2016

Svima's nye drømmeplass avslørt.

Det var mye rykter rundt Svima og hvor han skulle i vår. Huset på Haga ble lagt ut for salg. I all hast raste han avsted nordover for å finne seg sjæl. En uke borte fra Haga gjorde han tydeligvis godt, for han kom tilbake full av energi og har nå hatt et par gode kamper for Haga's A-lag. Det har vært gledelig og beroligende for fansen at han endelig så ut til å trives i Haga-miljøet igjen. Samtidig etter forrige kamp mot Flisbyen skjedde det noe merkelig etter kampen som skapte nye rykter i Haga miljøet. Svima kastet drakta opp på tribunen og takket for seg. Var det noe de andre ikke visste? Har han funnet sitt nye drømmehjem? Var han på vei til noe større?

Svima møtte heller ikke opp på Trening Tirsdag og har meldt avbud til kampen Torsdag. At Svima melder avbud til lokaloppgjøret mot Fuvo er nesten som om Julius takker nei til en kilo bananer, det skjer ikke frivillig.

Det var bekymring i Haga garderoben etter treningen Tirsdag og medieansvarlig Wego ble sendt ut på leiting etter Svima. Han hadde hørt rykter om at Svima var observert bare noen kilometer fra hans tidligere hjem, langt inni skauen. Wego dro inn undercover i skaderdyrsvakta bilen, som ofte blir observert på landet for å finne ut mer.

Innerst i en grusvei så han Svima sin røde up og kjørte inn på et koselig lite gårdstun.


Svima kom smilende mot Wego når han rullet inn. Hva i all verden fører deg ut hit? Spurte han. Vi er stresset og lurer på hva som skjer med deg fremover, svarte han. 

Slapp av. Dette blir mitt nye hjem. Her skal jeg leve resten av livet til jeg tar kvelden i en gyngestol på verandaen. Her har jeg funnet friheten jeg har savnet, roen for å få gjort alt det jeg ønsker. Samtidig er det en ideel plass for å ta vare på kroppen sin, trene jevnt, restituere i rolige omgivelser. Det kan gi meg mange flere år på Haga's A-lag. Formen vil bare bli bedre og bedre utover. Allerede er fotballmålet på plass, slik at avslutnings ferdighetene kan forbedres. 


Det blir noen travle måneder i sommer, men Svima regner med å få god hjelp av de andre på laget og i Haga-miljøet ellers til å få pusset opp. Det vil bli arrangert dugnader for å rekke å få huset i stand før høstsesongen starter. Her er det bare å sette av tid fra slutten av Juli til slutten av August for å hjelpe til. Det trengs både snekkere, elektrikere, rørleggere, muskler og folk med godt humør. 

Fremtiden ser lys ut både for Svima og for Haga-IF. 

Samtidig lurte Wego på hvorfor i s&#%& He#&&# Svima ikke skulle på kampen Torsdag, det er Fuvo. Dette bildet ble tatt forrige møte der Svima omtrent hadde hjerteinfarkt, noe dommeren nok hadde fått, hadde han beveget seg mer enn 10 meter i løpet av kampen .


Svima skal på ferie, det er det enkle svaret på det.. Han er ekstremt dårlig på å planlegge ferier, men er du svimete så er du svimete. Men ikke se bort ifra at det kommer reisebrev fra varmere strøk. 

Oppfordrer resten av dere til å møte opp og støtte Haga-gutta Torsdag på Fuvo kunstgress! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar