Haga-gutta stilte ikke mannsterke, men vi hadde ihvertfall nok folk. Det var også duket for 2 debutanter fra start. Anders Estenstad har vi nevnt tidligere og vi har også fått inn Pål Inngjerdingen.

Benk:
Wego
Dale
Wood

Som vanlig var spillet viktigere enn resultater, men det er også viktig å få litt selvtillit før seriestart. Kampen startet bra og vi holdt ballen fint i laget og spilte god fotball i perioder. Dalen var heller ikke dårlige og kjempe bra.

Litt uti omgangen fikk Haga en corner, ballen falt ned hos Håvard som puttet 1-0.

Etter målet hadde vi også flere sjanser, men spissene og midtbanen fikk ikke helt stokket beina i avslutningsfasen. Greeny håper jeg sov dårlig natten etter for han hadde et par feite muligheter.

Så kom det et trist øyeblikk i LSK hallen. Richard kommer rundt på vingen og skal slå ballen inn. Ballen kommer inn i feltet, men samtidig hører vi et skrik fra Richard. Kneet er ødelagt igjen og han ble sendt til legevakten, veldig trist for Haga og Richard og vi håper å ha årets spiller fra i fjor tilbake så fort som mulig!
God bedring!

Jurs er bekymret på sidelinjen med assistent.

1-0 til pause og vi var relativt godt fornøyd med spillet og resultatet.

I 2. omgang skulle vi fortsette å spille ball å kose oss, ikke la oss stresse. Gjorde vi det?

Nei.

Vi mistet helt piffen og om det var treningen dagen før eller om det var lufta i LSK hallen vites ikke, men daue var vi. Det var liten innsats, store avstander i laget og mye panikk og feilpasninger. Mot et så godt lag som Dalen, måtte det straffe seg.

1-1 kom etter at midstopper Håvard var et på langt løp fremover og wingen orket ikke hjem. Da var det en autostrada frem til Haga-målet.

1-2 kom etter et slurvete klarering som gikk rett til en Dalen spiller. Fra 20 meter gikk et ikke alt for godt skudd imellom finga på keeper Robert.

Super sub Wego ble satt inn på slutten i jakt på utligning, men utligningen kom aldri.

1-2 ble sluttresultatet. Kort oppsumert: Brukbar 1. omgang, dårlig 2. Omgang. Vi tar Dalen i serien med full tropp.