fredag 17. april 2015

Siste treningskamp!

Nå er det bare 3 dager til serien starter og Haga-gutta dro til Lillestrøm for å møte Dalen i siste treningskamp. Vi har vært på Lillestrøm mange ganger å spilt kamper, men vi har enda ikke fått muligheten til å spille i LSK hallen, det fikk vi Onsdag.

Dalen er et lag som satser bra i år og virker til å ha bra flyt, så vi var klar over at dette ikke ble noen walk over. Vi møter også Dalen i 2. seriekamp i år.

Haga-gutta stilte ikke mannsterke, men vi hadde ihvertfall nok folk. Det var også duket for 2 debutanter fra start. Anders Estenstad har vi nevnt tidligere og vi har også fått inn Pål Inngjerdingen.

Pål er en alt mulig mann som kan brukes i de fleste posisjoner, Velkommen!Laget og benken:

Robert

Håvard, Svima, Anders

Pål, Roggs, Loddet, Greeny, Richard

Koret

Sondre


Benk:
Wego 
Dale
Wood


Som vanlig var spillet viktigere enn resultater, men det er også viktig å få litt selvtillit før seriestart. Kampen startet bra og vi holdt ballen fint i laget og spilte god fotball i perioder. Dalen var heller ikke dårlige og kjempe bra. 

Litt uti omgangen fikk Haga en corner, ballen falt ned hos Håvard som puttet 1-0. 

Etter målet hadde vi også flere sjanser, men spissene og midtbanen fikk ikke helt stokket beina i avslutningsfasen. Greeny håper jeg sov dårlig natten etter for han hadde et par feite muligheter. 


Så kom det et trist øyeblikk i LSK hallen. Richard kommer rundt på vingen og skal slå ballen inn. Ballen kommer inn i feltet, men samtidig hører vi et skrik fra Richard. Kneet er ødelagt igjen og han ble sendt til legevakten, veldig trist for Haga og Richard og vi håper å ha årets spiller fra i fjor tilbake så fort som mulig! 
God bedring! 

Jurs er bekymret på sidelinjen med assistent. 1-0 til pause og vi var relativt godt fornøyd med spillet og resultatet. I 2. omgang skulle vi fortsette å spille ball å kose oss, ikke la oss stresse. Gjorde vi det? 

Nei. 

Vi mistet helt piffen og om det var treningen dagen før eller om det var lufta i LSK hallen vites ikke, men daue var vi. Det var liten innsats, store avstander i laget og mye panikk og feilpasninger. Mot et så godt lag som Dalen, måtte det straffe seg. 

1-1 kom etter at midstopper Håvard var et på langt løp fremover og wingen orket ikke hjem. Da var det en autostrada frem til Haga-målet. 

1-2 kom etter et slurvete klarering som gikk rett til en Dalen spiller. Fra 20 meter gikk et ikke alt for godt skudd imellom finga på keeper Robert. 

Super sub Wego ble satt inn på slutten i jakt på utligning, men utligningen kom aldri. 1-2 ble sluttresultatet. Kort oppsumert: Brukbar 1. omgang, dårlig 2. Omgang. Vi tar Dalen i serien med full tropp. 

Dagens spm:

Hvordan klarer spillere i toppserien å unngå brannsår på knærne på kunstgress, Svima fikk en takling og knærne var ødelagt. Olabuksa måtte klippes av etter endt arbeidsdag dagen etter. 


Svar:
Eneste jeg kommer på er å bruke bukse, men mulig toppidretts utøvere er herdet i huden? Løsninger mottas med takk. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar