tirsdag 28. april 2015

møkklukt, potetåker, god stemning, kalddusj og kald dusj.

Det var en ivrig Haga gjeng som reiste til Dalen for å vise at de kunne bedre etter det de fikk vist i den første kampen i 8. divisjon. Dalen møtte vi til treningskamp for 2 uker siden og det ble en jevn og fin kamp, men to tabber førte til 2-1 tap til slutt. Dalen satser bra i år og har et stort støtteapparat og fin entusiasme rundt laget, det er alltid morsomt å spille mot slike lag. Da vi ankom stadion ble vi møtt med musikk, mye folk og god stemning, samt en ekstrem møkklukt. Det var som å være på Haga, så vi følte oss nesten som på hjemmebane.

Gressbanen på Haga har vært stengt i hele vår, så vi har enda ikke fått trent på gress. Overgangen fra kunstgress til gress/potetåker, var uvant, så oppvarmingen ble brukt til å slå pasninger og bli vandt med underlaget. Ikke for å røpe for mye av kampforløpet, men i etterpåklokskap kunne det kanskje vært lurt med en trening eller 3 på gress før første gresskampen, pasningene satt ikke som de skulle.

Så var vi klare, rammen rundt kampen var fantastisk og vi marsjerte inn sammen med Dalen spillerne til høy musikk og stormende jubel. Stemningen var god før kampstart.Det var også høytidelig presentasjon av spillerne og obligatorisk hilserunde. Tiden gikk og kroppen ble kaldere og kaldere i det litt lunkne vår været.Laget:

Robert

John Kr, Svima, Anders

Jølle, Roggs, Loddet, Greeny, Petter

TP

Pål

Benk:
Emsad
Remi
Wego
Martin F
Aleksander RSå endelig, kampen var klar til å sparkes igang. Nå skulle det smelle, Haga skulle kjempe seg til seier og vise hva som bor i laget. Alle var skjerpet og konsentrert, avsparket skulle vi ta og alt lå til rette for en superstart på kampen. 

Avsparket blir tatt, ballen trilles bakover til forsvars leddet, først en pasning, før en ny pasning blir spilt videre, redd i beina på en Dalen spiller som løper ballen i mål. 0-1! 14 sekunder har dommeren notert, det må være tidenes raskeste mål i mot for Haga? 

Haga spillerne står litt fortvilte igjen å lurer på hva som skjedde. Jeg er ikke sikker på om alle var klar over at kampen startet, selv med avsparket. OK, en fotballkamp varer i 90 minutter, fordelen med et tidlig mål i mot er at du har god tid på å svare. Haga løper ut for å ta avspark igjen, nå må alle ha våknet. Avsparket tas og på nytt roter vi det noe fryktelig til. Ballen havner hos en Dalen spiller igjen. Tabbe på tabbe fører til at ballen igjen havner i målet. 0-2!! Dommerne har notert 1.20 i dommerkortet. Vi har ikke spilt i 2 minutter en gang og vi ligger under 0-2! Dette må være tidenes kalddusj. 

Nok en gang går vi frem for å ta avspark og nå er vi heldigvis noe mer skjerpet. Kampen er endelig i gang for Haga-gutta nå, bare synd vi startet med 0-2 handikap. 


Fortsettelsen er ikke bra, vi er fortsatt rystet etter starten og vi klarer ikke å få til det helt store spillet. Banen må ta noe av skylden, men også sjokkstarten ser ut til å ha satt sine spor. 


Kampen er egentlig ganske kjedelig den neste halvtimen. vi gjør fortsatt dumme feil som fører til halvsjanser for Dalen og vi skaper ikke all verden selv. Det tar nærmere 30 minutter før vi starter å spille ball og vi skaper et par farlige sjanser mot slutten av omgangen, vi burde klart å få inn en og fått en viktig redusering før pause. 1. omgang blåses av og lagene går i garderoben, 0-2 til Dalen. 

Flere av innbytterne på den sterke benken settes i oppvarming. 


Pausen blir brukt godt, vi finner ut at vi ikke kan fortsette å fin spille, det er ikke baneforhold til det, ihvertfall ikke med presisjonen vi har vist i 1. omgang. Remi kommer inn som target spiss og vi skal variere med å slå noen langballer opp mot han. 

Omgangen starter 200 % bedre enn første omgangen. Haga har ballen mye og vi skaper kaos i de bakre rekkene til Dalen. Dalen sliter med å få til noe særlig og det som kommer blir håndtert av Hagas solide forsvar. 

Vi skaper noen sjanser, men målet vil ikke komme. Det er litt for dårlig presisjon i avslutningene og i løpene rundt ballfører. Haga kaster innpå det vi har av offensive spillere, men det vil seg ikke. I stede med 15 minutter igjen å spille kommer spikeren i kisten. På en kontring setter Dalen inn 3-0 og kampen er kjørt. Vi prøver litt halvhjertet det siste kvarteret også, men det vil seg ikke. Sluttsignalet går og Haga har tapt 2 av 2 mulige så langt i 8. divisjon. De siste 60 minuttene var gode, starten var grusom. Humøret ble ikke bedre av at dusjene på Dalen hadde to instillinger, grise kaldt og ekstremt varmt. Det ble en kald dusj før vi dro hjem til Haga. 
Flere bilder. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar