fredag 21. august 2015

Brune berme nær hjerteinfarkt i høydramatisk kamp.

Etter den utrolig deilige seieren mot Dalen sist var det en super tent og selvsikker Haga-gjeng som møttes for å knuse Borgen 2. Bortekampen mot Borgen ble vunnet 2-1 etter en helt ok kamp, så troen på seier var stor. Roggs hadde dårlige minner fra bortekampen og drømte om en av midtbanespillerne fra kampen sist, drømmen var av det litt voldelige slaget, beina skulle knekkes. Heldigvis fikk vi roet han ned før kampstart.

I den varme og flotte høstkvelden på Haga stadion var bra med tilskuere på stadion, troen på noe stort fra Haga-gjengen var til stede. Det skulle vise seg at de fremmøtte skulle få mye underholdning for tiden brukt.

De nye assistenttrenerne og Jursern hadde brukt mye tid på å komponere et lag som de følte ville bite ifra seg, de fikk også hjelp til lag uttaket da forrige ukes venstreback mistet eksospotten på E6 og ikke rakk kampen. Even må bruke noen treninger på å kjempe seg tilbake i staroppstillingen nå, det kan lønne seg å ha bilen i orden hvis du ønsker å spille for Haga.

Kjella

Det var gledelig at Remi var tilbake etter å ha vært opptatt som hjemmeværende familiefar. Han er en konstant trussel foran motstanderens mål, Haga-gjengen håper fruen kan få gi han noen flere treninger og kamper i månedene som kommer. En Remi i toppform hadde tilført mye til Haga-gjengen og jeg vil påstå at fruen også hadde fått noen goder ut av det.

Siste meldingen fra Trener teamet før vi gikk ut var at tenningen og innsatsen fra Dalen kampen måtte holdes oppe, hvis ikke kunne vi fort ryke på en smell.

Haga-gjengen gikk rett i strupen på Borgen. Vi kjørte over dem og Loddet fordelte baller som en maestro i storform. Gang på gang kom vi til scorings muligheter, men det ville seg ikke helt i starten.Så smeller det fra Remi som har kjempet som en bjørn i starten av kampen, en dårlig klarering snappes opp og han hamrer ballen i mål, 1-0 til Haga!

Haga-gjengen fortsetter å kjøre over Haga. Det er som å se LSK piker 14 mot LSK senior, gang på gang skaper vi muligheter og det starter oftest på midten hos Loddet som har vært en helg i Paris og fått inspirasjon til kunsten sin fra de beste. Bakover er forsvaret like solid som det har vært i hele år, vi har stålkontroll på det lille Borgen skaper. Persa kjeder seg ihjel bakerst, men greit å starte litt rolig i comebacket.

Så sitter den igjen, Remi spiller strålende igjennom til TP som hamrer ballen i krysset. 2-0. Det lukter svidd av Haga-gjengen i kveld.

Etter to null fortsetter vi å kjøre på og Borgen gjengen ser allerede sluttkjørt ut. Roggs har ikke puttet på flere år og er sugen på en scoring igjen. Først blir han snytt for en soleklar straffe, dommeren som var 70 år og som stod 70 % av tiden på midtstreken så ikke taklingen. Så like etter sitter den for Roggs, men dommeren som så vidt hadde pust til å blåse i fløyta (ikke høyt nok til at Roggs hørte fra Borgens 16 meter) hadde blåst for offside. Roggs jublet i 4 minutter før han ble fortalt at spillet var igang igjen og at det var dømt offside. Skal vi se positivt på det, så har ihvertfall Haga en god grunn til å legge inn protest hvis det skulle vise seg at Haga-skulle tape.

Så i det siste spillerminuttet fikk Stian ballen på høyre vingen, Stian hadde spilt en strålende omgang på høyre vingen og kronet den fantastisk omgangen med å kline ballen i krysset fra nesten død vinkel. 3-0!

Dommeren suttet på fløyta og Haga-gjengen gikk til pause til trampeklapp fra de fremmøtte.

Persa kjeda seg bakerst og bad om å få noe å gjøre i 2. omgang, hvis ikke ville han legge opp igjen. Einar var sint og ville at vi skulle fortsette å kjempe på. Richard prata og prata, men ingen skjønte noe av hva han sa, Håkonsen sugde å sugde (på totten) han ville inn å avgjøre. Alt var som det pleier å Haga garderoben.

Men 2. omgangen skulle tyde på at det ble konsumert andre stoffer enn vann i Haga garderoben.

Det startet friskt, vi hadde mye ball og kom til en del halvsjanser og det var en del nesten pasninger som traff nesten spillere.

Så kom sjokket, Haga sitt ellers bunnsolide forsvar, falt ikke av og en ball ble slått inn i bakrom. En Borgen spiller klinket ballen i nota bak en sjanseløs Persa. 3-1. Haga sitt forsvar har tidligere i år vært det eneste du kan stole på, men nå sprakk det opp, kan det være bryllupet til Anders i helgen som ødela litt av konsentrasjonen?

Like etter fikk Borgen et frispark fra 30 meter, ballen blir slått hardt inn foran mål og en Borgen spiller får låret på ballen så den skifter retning. Persa er sjanseløs, 3-2.

Borgen har fått blod på tann og fortsetter å kjøre på. De er også nære å få utligningen å har en ball i tverrliggeren. Det er mye som ikke stemmer for Haga-gjengen.

Det blir også amper stemning utpå banen, så Haga tilkaller ordensvaktene. Det er alltid greit å ha noen muskelmenn som kan komme inn å ta slåsskampene hvis det skulle bli bråk.

Einar har også en joker på benken, Håkonsen! Håkonsen har i hele år kjempet som en gal for å få spille spiss og har tidvis imponert på trening. Einar er ikke sen med å spille ut jokern og Håkonsen jogger stolt og overtent inn på banen. Forrige ukes matchvinner Are kommer også innpå.

Ikke lenge etter skal det vise seg at Einars genistrek skal gi den brune berme noe å juble for. Are slår et frispark inn i feltet, på bakerste er Håkonsen like målkåt som Mia Gunnersen er kåt og sniker seg inn på bakerste. Han får en lang tå på ballen å ballen triller perfekt inn i hjørnet, 4-2 og Haga må da ha avgjort kampen nå.

Neida! Noen sekunder senere setter Borgen inn 4-3, nok en gang er det for sløvt bak hos Haga. Hva er det som skjer? Har noen tuklet med vannet i garderoben?

Heldigvis biter Haga-gjengen tenna sammen og resten av kampen er ikke så nervepirrende som starten av 2. omgang. Vi holder greit unna og kampen ender med 4-3 seier. Alle de fremmøtte var heldigvis også i live, dette var det næreste vi har vært å bruke hjertestarter på Haga-stadion noen sinne.

Stemningen i garderoben etter kampen var todelt. En del var skuffet over den dårlige 2. omgangen og egne prestasjoner, mens andre var bare super fornøyd med å vinne kampen. Håkonsen var i den andre kategorien og avsluttet en fin kveld med et seiersrop.

Advarsel: inneholder pupper og annet støtende seksuelt innhold.