fredag 22. januar 2016

Nytt år, nye muligheter!

Som de fleste har fått med seg fikk Svima pris for "best uten ball" på avslutningsfesten/kick-offen til Haga. Han uttalte i ettertid at det var ekstremt tilfredsstillende å motta applaus fra de fremmøtte å bli verdsatt for jobben han har gjort både på og utenfor banen. Samtidig var ikke scenen stor nok for Svima, han trenger mer, han trenger nye mål. Samme helg som avslutningsfesten var det  Vixen blogg awards bare noen kilometer unna, det hadde vært den perfekte scenen for Svima.

Ideene begynte å myldre i hodet på en halvgal brunblogger, hva med å fylle det kjedelige tomrommet frem til seriestart med litt underholdning på bloggen. Og hvordan kan en nå et større publikum? Selvfølgelig vil Haga-folket ha mer! De trenger hjelp til mye som vi ikke har rukket å dekke her inne enda. Samtidig for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, dekker jeg alle tema et sted. Hvem har vell behov for å lese en blogg om trening for så å leite seg frem til en annen som omhandler mat eller politikk.

En kjapp gjennomgang av de mest populære bloggene for øyeblikket gav meg en viss ide om hva som bør inn. Samtidig ble det avdekket noen huller i hva jeg kan tilby. Jeg har fint lite silikon i puppene eller botox i lepper eller panne. Ellers er kompetansen bra på de fleste av de andre temaene.

Temaer som vil bli forsøkt dekket i større eller mindre grad:

Pupper, rompe, (kropp)
mat
humor
familie
barn
fjortissproblemer
trening
kosthold
krig/fred
klær mote
treningsklær
økonomi
miljø
IT-hjelp

P.S det er viktig å understreke at synspunkter, meninger og innhold som kommer ut på denne bloggen ikke har noe med Haga IF å gjøre. Dette er en separat blogg som ikke sponses av klubben eller er noen kanal ut for klubben. Haga IF kan ikke stilles til ansvar for eventuelle sleivspark levert av bloggen. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar