onsdag 3. februar 2016

The boys are back in town!

Tirsdag var gutta boys samlet igjen til første obligatoriske trening med Haga i 2016. Vi har fått treningstid på Årnes kunstgress 20.30 på tirsdager fremover til Haga-banen er klar. Med mildværet som er ute nå, regner vi med at banen kan åpnes snart på Haga også, slik at vi kan få litt bedre treningstid og en trening til i uken. Men har du lyst til å være med å spille litt er Årnes kunstgress Tirsdag 20.30 stedet!

Det var knyttet stor spenning til formen til Haga-gutta etter en lang pause. Vanligvis er ikke alle like flinke til egentrening, så kiloene renner ofte på. Det var også Odd sin første trening som trener for Haga-gutta.Oppmøtet var bra 20 mann kom på trening og alle var like gira etter å sparke litt ball igjen. Det ble litt kos og klem og sladder før vi kom igang. De fleste var også bortom Svima for å ta en titt ned i buksa, de hadde glemt hvor liten den var. Formen på spillerne så også ut til å være særdeles bra, gutta var i bra shape. Toppscorer Remi som tidligere har hatt C-cup i BH trente nå uten BH og en aldri så liten kroppsvisitering gav håp om mange mål i år, der har det skjedd mye. 

Treningen var ikke revolusjonerende, men det var da også første trening. Det var litt posession fotball før vi fikk en tøff engelskmann. De fleste kjente syra i beina og blodsmak i munnen, men det var utrolig deilig å kjenne kroppen og blodpumpa få kjørt seg litt igjen. 

De siste 50 minuttene gikk med til spilling to lag. Her fikk vi virkelig bevis for at flere av gutta allerede i Februar nærmer seg storformen. 

For å nevne noen høydepunkter. 

Lasse hadde flere gode innlegg som var ferdig scoret. 
Kluft var ekstremt kvikk på midten. 
Erik fant målet hurtig
Roggs sine forsøk var heller ikke mange meterne til side for mål. 
Koret løp og løp
Kjella så jævlig sprek ut på første runden på engelskmann. 

Matchen ble forøvrig avgjort av banens gigant Svima som hadde meget god kontroll bakover på banen og de 3 gangene han ble med på løp fremover ble det 2 mål. Anders var noe bekymret for at han måtte ned på midtstopperplass igjen, men Svima beroliget han med at han var fornøyd bakers. Det blir litt mye oppmerksomhet av å skore så mye mål, var forklaringen. 

Treningen var over og Loddet forsvant som ei kule. Jentungen var hjemme alene, så han måtte løpe hjem, jentungen er snart 18 år, så var nok heller United kampen som fristet. 

Resten av oss tuslet rolig hjem i et nydelig vintervær på Årnes. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar