tirsdag 23. februar 2016

Tjukken tar grep og supermann tilbake.

Tirsdag var det nesten 20 mann som møtte opp på trening på en hard og litt isete Haga-kunstgress. Det var mange slitne bein, men at så mange tok turen viser at vi er gira på å trene oss i storform før sesongen starter.

Treningen bestod som vanlig av litt oppvarming, løping og spill. Sindre, Sondre, Sverre eller Sigurd (husker ikke navnet) måtte gi seg før kampen startet med en ankelskade. Derfor måtte det ene laget ha aktivitetsleder Vinje i mål. Det var ingen stor suksess, men ingen turte å si noe under kampen. Heldigvis har han litt personlig innsikt, så han tok på seg mye av skylden for de mange baklengsmålene. Som han presiserte etter treningen, var han meget fornøyd til spillet til de røde, men de blå vant p.g.a dårlig keeper.

Positivt var det uansett at PK gjorde et godt inntrykk i det andre målet. Han stoppet alle skudd som kom bortsett fra en goal fra goalgetter Svima, som ikke klarer å slutte å skore mål.

Håkonsen nådde et absolutt bunnnivå i forrige kamp, han ble kaldt tjukk av Svima og hadde en dårlig kamp. I dag viste han at han har tatt seg sammen. Han hadde flere gode løp og en goal. (noe de fleste på det blå laget hadde). Han ble også værende igjen etter trening for å ta seg noen ekstra drag! Det blir mange pluss poeng Håkonsen, bare husk å dropp fyrstekaka i kveld.


Loddet har også slitt med å treffe på pasningene så langt i år, men Odd tok grep i dag. Han gav Loddet flere enkle mål og den ellers så beskjedne nordlendingen var plutselig en eplekjekk superstjerne.

Mats og Andre hadde en tung dag på jobben, men de fikk ihvertfall løpt en del. Mye av skylden gav de til forsvaret som de mente spilte de dårlige. De stod etter trening å baksnakket resten av laget.


Så til dagens høydepunkt. For 4 år siden sendte Haga en ung spjæling til Skottland. Han hadde talent, men manglet totalt bodystrenght og toughness. Nå var han klar for å komme hjem igjen og det har virkelig skjedd forandringer. Tilbake har vi fått en skjeggete mann som får Svima til å se ut som en pusling. Dette liker vi, vi har store forventninger til årets sesong, så får vi håpe han får tid til å være med litt fremover. Du skal ikke se bort ifra at vi oppretter et eget akademi der borte for å få freshet opp et par av de andre karene også. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar