torsdag 3. mars 2016

Spillerutvalget klart og finpussen før neste treningskamp gjennomført.

Som det ble skrevet i referatet etter Kick-off festen ble det besluttet å innføre et spillerutvalg på Haga som skal ta for seg eventuell straffeforfølgelse av overtredelser av regler i klubben. Det vil være analyse av oppførsel på banen, gule/røde kort og generell folkeskikk.

Nå har endelig spillergruppen klart å samle seg om et valg. Dette var uttalelsen fra ansvarlig spiller Håvard Kvinge:Spillerutvalg Haga IF A-lag 2016
Spillerutvalget blir bestående av følgende spillere: Håvard Kvinge, Stian SamuelsenMorten Dale og Anders Estenstad. Dersom noen av nevnte spillere ikke ønsker å være en del av utvalget må dette meldes fra om snarest.
Det er viktig med balanse i utvalget og derfor er de to førstnevnte med flest kort (til sammen 8 gule og 2 rød) fra fjoråret valgt inn i utvalget. 
Anders Estenstad velges inn etter å ha uttrykt stor misnøye til grisespill fra enkelte spillere i diverse kamper i 2015. Morten Dale velges inn grunnet sin erfaring som materialforvalter og at han generelt sett blir oppfattet som en stødig kar i Haga-miljøet.
Spillerutvalgtilsynet (eventuelt "kontroll og konstitusjonskomiteen") vil også opprettes med den misjon om å forhindre korrupsjon. Tilsynets eneste medlem vil være Lasse Morstøl Vinje. Komiteen kan foreta egne undersøkelser for å kontrollere om spillerutvalgets politikk er
i overensstemmelse med Hagas sitt A-lags vedtak og intensjoner.
Legger ved et bilde for å illustrere hvorfor Lasse Morstøl Vinje passer i et slikt tilsyn.


Morten, Anders og Lasse gleder seg til å ta tak i oppgaven. Håvard skulket treningen og Stian løp hjem før bildet kunne bli tatt. 
Ellers gikk treningen rolig for seg for de fleste. Vi jobbet en del med spillestilen frem mot treningskampen i helgen, vi kan ikke avsløre for mye, men tegningene og forklaringene til aktivitetsleder Odd Vinje skapte optimisme i spillergruppen. Det er bare å møte opp på Funnefoss Lørdag klokken 12 for å få se hvordan spillerne klarer å utføre ordre. 

Andre notater fra Treningen:

Banen var tipp topp. 
PK var solid i mål
Odd var bedre. 
Eirik M viste seg som en goalgetter og vil gi de rutinerte spissene våre kamp om plassene. 
Svima putter mål på bestilling fra midtstopper posisjon. 
Wego ble tok utfordringen fra Eirik og puttet et par enkle, men viktige mål, selv om han fikk mye juling på topp. Det tikket senere på kvelden inn et bilde som viser at Wego muligens blir ute noen måneder med noe som kan vise seg å være et alvorlig tilfelle av blåmerke på armen. 

Vi håper Wego kommer seg igjennom denne tøffe skaden og kan være med å bidra denne sesongen. God bedring! Trening Torsdag er avlyst, så da blir det bare restitusjons trening frem til kampen mot Skogbygda. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar