onsdag 13. april 2016

Siste treningskamp før seriestart.

Det har vært noen tøffe kamper for Haga i oppkjøringen til årets sesong. Årnes ble for sterke i første kampen og Skogbygda i andre kampen. Fasiten viser null scorede mål og vi har dessverre ikke vært uheldige, vi har vært dårlig offensivt. Odd var fast bestemt på å gjøre noe med dette, før kampen mot Fenstad SK fikk angrepet beskjed om at hvis de ikke klarte å score mål, ble det gjort et drastisk bytte, da ville midtstopperne bli satt frem og spissene satt i midtforsvaret. Den beryktede håndveska ble også tatt frem før kampstart, vi skulle ikke stå ved siden av å se på i dag, men gå i duellene å kjempe.Metoden for å avgjøre hvem som skulle starte kampen var også ganske kreativ, de 11 første som meldte seg på kamp arrangementet fikk starte kampen. Det er et godt tiltak for å få folk til å gidde å svare før folk må begynne å purre/mase på svar. Det nye bot reglementet er også i gang og Håvard skriver ivrig ut bøter for syting og andre avtalebrudd.
De 11 utvalgte. 

PK

Håvard, Stian, Svima, Håkonsen

Morten, Loddet, Andre, Sebastian

Remi, Anders

Benk:
Roggs
Karl-Willy
Eirik M
Erik
Wego
Geir Ove

------------------
Her stoppet det etter kampen, det ble stille fra bloggern. Flere hadde antydet at han kanskje hadde gått på en blogg-smell og hadde blitt lagt inn på psykiatrisk avdeling. Andre mente bloggern var så skuffet over at spissene puttet mål (kommer vi tilbake til) at han hadde lagt opp på dagen. Årsaken er nesten like dramatisk og førte til at bloggen blir noe halvveis og mye forsinket. 

Mandagen etter kampen hadde Svima allerede planlagt både Tannlege time og Legetime. Han har et kne som ikke har vært helt friskt i vinter, nå måtte det sjekkes ut. I løpet av kampen fikk han også en smell i tåa som også skulle sjekkes opp. Tannlege time gikk veldig bra, null hull og skryt fra tannlegen. Lege timen gikk ikke dårlig, men ikke veldig bra. Kneet må hvile 4-6 uker og tåa er kraftig forslått og må leges noen uker. Dette passer ekstremt dårlig nå bare uker før seriestart. Svima er optimist, men skal prøve å følge legens råd for ikke å ødelegge resten av sesongen. Så seriestarten ryker nok mest sannsynlig. Selv om Svima på det tidspunktet ble litt deprimert over nyhetene var ikke dette i seg selv nok til å forsinke bloggen, bloggen må leve selv om kroppen til Svima er halvdau. 

Så Mandag kveld var Svima tilbake i godstolen hjemme og klar for å forfatte videre på blogg innlegget som var dypt savnet i Haga-miljøet, men så skulle den travle starten på uken bli enda travlere. 

Pc-en rakk ikke å bli slått på, det var veldig til skriking og klaging fra fru svima. I ekstreme smerter lå hun rett ut i sofaen, noe var galt. Hun har tidligere operert ut både galleblære og blindtarm, hva mer er det som kan skjæres ut nå? Det ble ordnet legebesøk og hun ble henvist til Ahus dagen etter. 
Kvelden gikk og natten ble lang, men de sterke smertene var der fortsatt. 

Tirsdag var det inn på Ahus og årsaken ble avdekket. Hun var gravid utenfor livmoren. For de som ikke er kjent med det, så er det både en smertefull og potensielt livsfarlig diagnose. Det er også dessverre noe som fører til at barnet i magen aldri vil kunne reddes. For det er jo et barn, selv om det enda var veldig tidlig. En blir både redd og trist når en får en slik beskjed. Redd fordi det er farlig for den du elsker og trist fordi det betyr at du ikke skal bli far igjen med det første. Tøffe gutter gråter de også. 

Så ble det innleggelse og venting på operasjon. Heldigvis lever vi i Norge, vi har et fantastisk helsevesen som selv om det til tider kan være litt tungt og mye venting, så er de der for deg når du virkelig trenger det. 

For å gjøre dagen komplett så ringte de fra barnehagen 20 minutter før operasjon. lille Svimeline hadde fått feber, så da var det bare å reise hjem for å hente og finne barnevakt. Heldigvis har vi mye familie som stiller opp, så det var ikke noe problem. 

Barnevakt på plass og turen gikk inn igjen til Ahus der fru Svima hadde våknet fra Narkosen. Eneste fordelen med narkose er at du blir ganske groggy og i halvsvime når en våkner. Fru Svima har aldri vært så glad i Svima før og overøste han med komplimenter. 

Alt i alt gikk det bra, operasjonen var vellykket og etter noen dager med restitusjon var den fysiske formen på vei tilbake, men psykisk tar det noe tid. Det er ikke så mye annet som står i hodet på en i dagene etter en slik hendelse enn det som har skjedd. Både bloggen, jobb og trening ble glemt. Det positive er at slike hendelser også fører en tettere sammen og en setter enda større pris på familie og venner som ofrer alt for å hjelpe til. Du blir også enda mer takknemlig for det en har, vi er så heldige å allerede ha en liten snuppe, det hjalp noe helt utrolig.  

Så var det ny uke og ting ser ut til å normalisere seg. Fruen er sint på Svima igjen for alt rotet og skiten han drar med seg rundt i huset. Svima er ikke bare svima på fotballbanen. Sjefen er sur for noe Svima har glemt å gjøre. Opptrening av kne og kropp ellers har fått startet igjen, energien er på vei opp, men utfordringen er at kampen har blitt borte. Husker ikke like godt hva som skjedde etter en uke med stress og utfordringer. 

Kampen:

Vi vant 6-0! 

Heldigvis har vi medieansvarslig Wego som forer Nesinfo med informasjon. De var også til stede for å ta bilder. Linker:

Refereat:

Bilder:


Egne tanker:

Spissene leverte, målscorere Remi 3 og Anders 2 mål. Samt unge Ronaldo Sebastian Olsen puttet 1 mål. Assister er etterspurt. På hvilket mål, eller hvor troverdig det er, det er jeg usikker på, men Remi hadde 1 assist, Sebastian 2, Loddet 1, Håvard 1 og Remy Andre en. Protester sendes til facebook siden innen klokken 12 i morgen. 

Sebastian Olsen er en snodig fyr. Han er en veldig beskjed og rolig type som ikke stikker seg frem på trening eller i det sosiale, men spille fotball kan han. Han fikk muligheten på venstrekanten i første omgangen. Fenstad backen la opp etter kampen, det er måte på hvor mye en spiller tåler å bli pissa på før det blir nok. Han briljerte med fart, driblinger, nydelige innlegg og en strålende avslutning i krysset.  Vi gleder oss til å følge han fremover i år, det er alltid like morsomt når unggutter kommer inn å gjør en god figur, da kan vi eldre legge opp med et smil. 

Forsvaret var igjen bunnsolid og Svima og Stian kan se langt etter spissplassen. Det er egentlig like greit, jeg kan ikke se for meg at de hadde klart å gjøre en bedre innsats fremover på banen enn de som er der. Jeg kan heller ikke huske at det ble gitt bort noen frispark i farlig situasjon og det ble heller ikke delt ut noen gule kort, til stor skuffelse for Håvard som hadde lyst til å dele ut bøter. 

Roggs var tilbake! Etter en liten pause fra fotballen kom Roggs inn i 2. omgang. Selv om han var noe rusten, var det til tider vanskelig å se at han ikke hadde spilt fotball på et halvt år. Nå håper vi hat han kan være med videre fremover både på trening og kamp. 

2. omgang kunne vært bedre, men omgangen bar preg av mye bytter og at vi ledet 6-0 til pause. Flere av de som kom inn gjorde en god innsats, men det var ikke like bra samspill, men det kommer. 

Wego fikk spille mer i 2. omgang mot Fenstad enn han gjorde hele fjorårssesongen. Han leverte varene og var nære å få et mål. Svima ble byttet ut for første gang på flere år, men tok det med et smil. 
Morten Dale har vært uheldig i sesongstarten og er igjen skadet. vi satser på at han kommer sterkere tilbake. 


Til slutt vil jeg takke Thomas Håkonsen for fantastisk back spill i første omgangen. Det var ikke meningen å kritisere deg tidlig i omgangen. Du lå kanskje litt feil i forhold til angriperen, men det er mulig jeg også tok feil i situasjonen. Jeg håper du vil fortsette å spille back fremover, selv om du kanskje har drømmer om å spille høyere opp på banen etterhvert. Veldig glad i deg og håper vi igjen kan dusje sammen uten å krangle. <3

Nå er det et par uker trening før vi skal til Hvam og første seriekamp. Med eller uten Svima, 3 poeng skal det bli! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar