torsdag 28. april 2016

Vil du eller din bedrift bli mer populære? Vil du samtidig støtte en god sak?

Haga IF trenger nye sponsorer og i den forbindelse har de gått ut med flere forskjellige pakker du som privatperson eller du som bedrift kan kjøpe. Haga-stadion er hyppig besøkt igjennom store deler av året, spesielt fra Mars til Oktober er det mye folk på Stadion, men en god del benytter seg også av skiløypene om vinteren. Haga sitt flotte anlegg brukes av Haga's egne lag og av Team Nes. Hvert år arrangeres det også fotballskole som er en av de største og beste i landet.

Hvis du har virkelig lyst til å eksponere din bedrift vil jeg personlig anbefale å inngå en draktavtale med Haga IF. A-laget er mye ute i media og etter hver kamp blir innleggene lest av flere hundre på Haga's egen blogg. A-laget er også veldig populære i lokalsamfunnet og pryder nettaviser og facebook sider hyppig.

Hvis du er en privatperson og vil støtte opp om en god sak er det nå mulig å bestille et navnskilt som blir hengt opp på stadion. Hvor kult er ikke det? Tenk deg hvor stas det er for barna dine å se at navnet ditt (eller barne sitt) henger på veggen på klubbhuset!

Du kan også velge å kjøpe skiltplass ved hovedbanen. Haga sine kamper er ofte så spennende, at publikum ikke klarer å se på, da må de se på noe annet, skiltreklamen. Du er også fri (nesten) til å velge hvilke bilder, logo du ønsker å ha på. Skiltene er veldig synlig og vil skape vekst for deg eller ditt firma.

Brun-bloggen går all inn og har bestilt opp skiltreklame på stadion. Vi forventer dobling av antall lesere og dobling av antall tilskuere. Først ble det sendt over et nakenbilde, men Haga IF ønsket ikke det på skiltet p.g.a alle barna som er på stadion. Det har brunbloggern forståelse for, men påpekte at Brun-bloggern faktisk hadde en blomst over de edlere delene. Det justerte bildet ble veldig bra det også!
Da er det bare å bestille, send bestilling til bloggern som kan videresende eller ta kontakt direkte med sponsor@haga-if.no

Litt info:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar