onsdag 4. mai 2016

Svima ordner opp!

Haga har etter brun-bloggens forrige innlegg fått mange henvendelser om sponsing! Det er veldig bra, men Haga trenger alltids flere, så fortsett å ta kontakt med sponsor@haga-if.no eller undertegnede. Ifølge sikre kilder utenfor klubben kommer det inn relativt store midler både fra Tilbords Årnes og fremtidsbonden på Kjernsmo samt flere som har meldt seg inn.

Noen har også fått med seg at Haga IF har fått en ny generalsponsor som har signert på den største sponsoravtalen i Haga's historie, Blaker Sparebank! Avtalens størrelse er hemmeligstemplet, men ryktene svirrer om at midlene dekker store deler av en ny hall som Haga har planer om å bygge.

Hvordan klarte lille Haga å dra i land en såpass god avtale? For å finne svaret på det må vi gå tilbake til tidlig på 2000 tallet. I et lite hus på Haga bodde det to unge gutter som likte å ta seg en fest i ny og ned. De var heller ikke spesielt sjenerte (ikke da heller), så det foregikk litt av hvert der. Disse to guttene skulle vise seg å vokse opp til å bli to suksessfulle menn. Begge endte opp i finansverdenen, men i litt forskjellige grener. Den ene i bank og den andre som drifter av bankløsninger. Den ene av disse to har også fortsatt fotballkarrièren og blitt en suksessfull blogger, mens den andre har blitt en småtjukk familiefar.

Når Haga nå trengte litt midler inn i klubbkassa tok bloggern frem bildearkivet, det ble ikke tatt mye bilder på den tiden, men noen ble det. Bildene viser en del av det ville livet som utspant seg på Haga. Noen bilder var uskyldige og fine, mens andre er det vanskelig å forklare hvorfor ble tatt.

De fine bildene er hyggelige minner.Mens en del av de andre bildene burde kanskje vært slettet for lenge siden, men Svima er glad det ikke ble gjort. De var nøkkelen til avtalen med Blaker Sparebank. Svima sendte av sted et anonymt trusselbrev til Salgs og Markedssjef i Blaker Sparebank Lars Andresen, som de fleste sikkert har skjønt er det den tidligere samboeren til Svima. (Når det er sagt må jeg få understreke at begge er lykkelig gift den dag i dag og vi har fått barn og er glad i våre koner.) I brevet trues det med å legge ut en del bilder på bloggen fra det utsvevende livet på Haga. Responsen kom umiddelbart, Haga ble kontaktet og avtalen inngått. 

Alle parter er lykkelige og bildene blir oppbevart i nett-skyen frem til neste forhandlingsrunde. Sladden forblir på, så lenge avtalene blir  bedre og bedre fremover. 
Bare hyggelig Haga-IF! Svima regner med at det reises en statue på Haga stadion snart?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar