onsdag 11. mai 2016

Takk til A-blomster fetsund!

Haga er kreative i sin måte å få sponsorer på, det har vært flere innlegg tidligere her på bloggen, som beskriver noen av måtene du kan sponse oss på. Vi er avhengig av støtte for å drive vår fantastiske klubb videre og utvikle den videre til å bli en større klubb som har gode fasiliteter for sine medlemmer.

Siste kreative sponsor opplegg er relativt enkelt, men genialt. Kioskdriften på Haga er en viktig inntektskilde og etter at vi nå også har fått kortterminal er det ikke noe i veien for å handle, handle mye!

Hvis du handler for mer enn 200 kroner (eller betaler 200 kroner +) kan du ta kontakt med ole.istad@gmail.com å få en annonse på bloggen, husk å be om kvittering/en slags bekreftelse. Blogg-innleggene har mellom 200 - 600 lesere. Jo mer du betaler jo mer fancy skal bloggen forsøke å få annonsen.

Først ut er Louise Wolden Rønning som driver A-blomster Fetsund. Hun er ofte på Haga, da hun er en god "soccer mom". Når en står på stadion å kjenner lukten fra nystekte vafler i kiosken er det vanskelig å styre seg.  Tidligere i måneden gikk hun på en smell, det ble svidd av 200 kroner i kiosken på en kveld. Det hun ikke visste var at bloggen fikk rapport om dette og nå får hun igjen det mangedobbelte i sponsor verdi.

A-blomster Fetsund ligger på gamle Fetvei 13 ved Rema 1000 og Rosenberg. Det er en liten og hyggelig butikk med blomster til alle anledninger. De selger også garn, lys, pynt og søte små gaver. Hvis du ikke har lyst til å reise inn for å kjøpe blomster, kan du også ringe inn eller bestille varene direkte fra nettet. De kan anbefales på det sterkeste, hver gang Svima går på en smell i forholdet bestiller han varer derifra. Svima er fortsatt gift, det tyder på kvalitet, det har blitt mye smeller.

Tlf: 63 88 44 11
http://www.ablomster.no/

Vi takker A-blomster for bidraget til Haga IF og ønsker dere fortsatt lykke til.

Hva med en flott bukett\dekorasjon til 17. Mai middagen?
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar