torsdag 12. mai 2016

Visning Garverenga 4 C fra 18-19, Haga kampen utsatt?


Klokken 18 i kveld er det visning i Garverenga 4 C på Haga der kaptein Svima selger sitt hus. Samtidig spilles det kamp på stadion 18.30. For å unngå problemer med kø og tilskuersvikt, har klubben vært i dialog med megleren fra DNB om å få flyttet visningen. Visningen lot seg ikke flytte, så den blir som planlagt klokken 18.

Klubben er nå i dialog med Fotballforbundet og Dalen om å få utsette kampstart. Det går også rykter om at den Brune-berme vurderte en sabotasje aksjon, det bygges som kjent gangvei fra Haga stasjon til Nærbutikken og langs denne veien er det mye stein... Med kampen mellom West Ham og Manchester United friskt i minne samt fiendtligheten som finnes mot Dalen fotball, var det noen som snakket om en liten aksjon. Klubben og Haga's beboere har oppfordret den brune berme på det sterkeste om å forholde seg rolig. Hvis det skulle oppstå noe bråk, vil bråkmakerne bli bøtelagt og utestengt i 3 generasjoner fra Haga IF. Haga's motto er "make love not war" så vi satser på at en god dialog med Dalen kan utsette kampstart noen minutter. Dalen er kjent for å være hyggelige og ikke så ekstremt opphengt i kampene eller i reglene rundt de.

Så til visningen. Klokken 18 er det bare å møte opp for å kjøpe drømmeboligen. Garverenga 4 C er en perle som ligger rolig innerst i en blindvei. (det er det mange av på Haga, men høres litt Urbant ut).

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=75464924


Samtidig vil DNB og Svima oppfordre alle til å overse meldingen som gikk ut fra Haga IF til sine medlemmer. I brevet fra Haga IF står det følgende:

"Vi er avhengig av å ha med oss Svima også de neste sesongene, han er en uvurderlig del av både det sosiale og den sportslige delen hos oss. Han er også tiltenkt en trenerrolle i fremtiden og vi forventer da at klubben vil ta flere store steg. Vi vil på det sterkeste oppfordre våre medlemmer til ikke å kjøpe huset til Svima, selv om det er en drømmebolig på en drømmeplass."

Det har skapt sterke reaksjoner at klubben velger å gå så sterkt ut, men det har ikke lyktes bloggen å få en kommentar fra ledelsen i Haga. Mulig det kommer en kommentar etter visningen når de vet hva som skjer med Svima.

Bloggen ønsker Svima lykke til og oppfordrer alle til å møte opp å se og eventuelt forelske seg i huset. Det gjør heller ikke noe om du er en fotballspiller på relativt høyt nivå.


Et av Hagas flotte turområder 2 min gange unna.





På Haga har vi det meste
har det bedre enn de aller fleste
det er rolig og stille
og alle er snille
men samtidig er det rom for å feste

Haga stasjon er gammel og vakker
ser ned på glomma og fine gakk gakker
Toget tar deg raskt til byen
rekker en dupp i drømmeskyen
før du når byen med sine livløse brakker

Vel hjemme igjen sliten og lei
hiv på deg joggeskoa i en fei
ut på tur i skog og mark
en restart i friluft gir blanke ark
der finner du mening og riktig vei

Sulten og tørst føler du deg
helligdag, krise, nei nei nei
men ikke noe stress
du trenger ikke spise gress
nærmaten er på din vei

på kvelden du kan slappe av
tenke over hva dagen gav
sitte på terrassen med et glass vin
slappe av i stuen din
like stille som på det åpne hav




Tid for å ta seg en blund
du føler deg frisk og sunn
Haga livet gjør deg glad
finnes ikke bedre stad
beste stedet på jord i grunn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar