torsdag 19. desember 2013

Rykter rundt trenerjakten. Tom Nordlie, AVB, Henning Berg.

Haga har forsøkt å holde kortene tett til brystet når det gjelder trenerkandidater, men noe info har lekket ut til pressen. Trenerjobben i Haga henger tydeligvis høyt i trenermiljøet, kanskje fordi det er en jobb det er nesten umulig å mislykkes i. Dette har lekket ut så langt. 

Andre Villas-Boas tok kontakt med styret i Haga for å høre om han kunne være en aktuell kandidat til den ledige jobben. Han hadde mye gode ideer, men Haga styret måtte takke nei, grunnen til det skal være at mange på Haga sliter med å forstå Engelsk. 

Henning Berg har også vært i dialog med Haga styret. Henning er en spennende trenertype med mye potensiale, men utfordringen med Henning var at han ville være spillende trener. Henning ønsket å bruke seg selv som midtstopper, det ville ikke Haga styret ha noe av, der har vi allerede to av landets beste stoppere, var svaret. 

Tom Nordlie er kanskje den heteste kandidaten for øyeblikket. Tom er en fin type som hadde passet perfekt inn i spillergruppen. Det virker også som han har funnet formelen for vekttap, han ser bra ut for tiden, det kan komme godt med i Haga. Han har engasjement og vinnervilje og ønsker også å spille underholdende fotball. Underholdende fotball er noe den Brune Berme har blitt vandt med, men kanskje vi også kan spille underholdende og samtidig vinne fotballkamper fremover.  

Hvis du leser litt imellom linjene på et intervju han gav til RB nylig er det eneste som hindrer han i å takke ja til jobben en svømmetrener til ungene. Det vil gi han fri de nødvendige 3 dagene i uken som trengs. Hvis noen kjenner en svømmetrener er det bare å si ifra, undertegnede kan ikke stille for jeg synker som en stein i vann.  
Se Nordlies svar om Haga jobben ca 28.45 ut i videoen under.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar