søndag 16. mars 2014

Dugnad!

Det var en blid gjeng som møtte opp for å jobbe på klubbhuset tidlig en søndags morgen. Richard og Håkonsen hadde laget vaffelrøre.  Håkonsen hadde jukset litt for å få Haga brunfarge, alt trenger ikke å være brunt Håkonsen, men det smakte ok. 

Dagens sangliste ble presentert, ingen overraskelser der. Maling av garderobe er kult. Loddet var dagens ivrigste, men det kan ha noe med at han fortsatt hadde 2 i promille da han kom. 
Dusjen ble også malt, taket var det verste. Glenn og Thomas var flinkere enn Svima. Håkonsen er glad i dugnad. Kjøper vannbasert maling i dusjen. Ny runde i juli da.


Pokalene må vaskes. Mye støv, vi trenger noen nye snart. 


Kopp har kontroll. 


Snekkerne lager nytt  bur.


PK har returnert til Haga "just in time" til dugnaden, det er sporty. 


I pausene ble det muligheter for prostata undersøkelser for alle spillerne. Det var lagets lege som stod for testene. Resultatene var positive, ingen hadde forstørret prostata. 

Richard ble satt til kjøkkentjeneste, han er et kupp for alle damer der ute. Han kan lage mat, han kan tørke støv og han kan vaske! For en mann!


Håkonsen vasker vindu.


Jølle kom sent, men godt. Må ha strøm. 


Dugnaden ble avsluttet med en drittkamp. Svima ble sent hjem rett før slutt da det begynte å ryke av hodet. Det var like før det ble utdelt en Haga panne. 


Resultatet ble bra!Garderoben.


Coach har fått egen plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar