tirsdag 18. mars 2014

Filming hos RB-tv.

Etter pressemelding fra Haga forrige uke kom det en henvendelse fra Rb-sporten som ønsket å lage et innslag med Haga om det nye trener teamet. RB er en sporty gjeng med god dekning av breddefotballen, så Haga-gutta rydda plass i kalenderen for å bli med på dette. Det var en spent gjeng som møttes på Lillestrøm. 

Første utfordring for Svima var å finne frem, Lillestrøm er større enn Haga og Martins har tydeligvis flyttet ihvertfall en gang siden jeg var der sist. 


Etter 20 kalde minutter fant jeg endelig frem og kunne møte de andre. Det var på med den flotte brune jakken og varme opp til intervju. Media ansvarlig  Håkonsen fikk instruksjoner om hva som skulle skje. 



Einar virket som vanlig rolig og kald, men tre do-besøk før vi skulle på tyder vell på at det kanskje ikke var like rolig innvendig som utvendig. 



Endelig var det vår tur og de siste instruksjonene ble gitt. 


De hadde stålkontroll på lyd, lys og bilde, det var verre med Haga-gutta, Einar oppdaget Snooker på tv-en og ble distrahert av det. 



Verten var fascinert av puppene til Svima og skulle på død å liv kjenne for å sjekke at de var ekte. Jeg kunne forsikre han om at det ikke var noe silikon i der, brun-bloggere er ikke som rosa-bloggere. 



Etter sendingen måtte Haga gjengen prøve Sushi baren på hjørnet. Håkonsen trengte litt hjelp til å tolke menyen, shasimi, maki.. ikke lett å skjønne helt hva det var. 


De fleste klarte å begrense inntaket av rå fisk utenom Svima. Skal du først eta Sushi må du spise tom restauranten. Big Combo 4 hørtes fint ut før maten ble servert, men det ble nok. 



Fornøyde, trøtte og med mange nye opplevelser dro vi hjem til vakre Haga igjen. Vi får håpe det ikke tar for lang tid før vi må ut på Media oppdrag igjen. Det går rykter om at TV2 ønsker å lage et innslag om oss.. Time will show.  











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar