onsdag 26. mars 2014

Photo shoot på samfunnshuset.

Tirsdag etter trening ble det innkalt til photo shoot. Alle Haga's lag skal inn i jubileumsboken, så vi måtte møte opp og ta frem smilet. Det var et flott syn på samfunnshuset da alle hadde tatt på seg finstasen og ordnet håret, mye brunt og blidt der.

Gutta var litt nervøse før de skulle inn på singel photo shoot først, før lag bildet skulle tas senere.Største utfordringen var at det ikke var nok drakter til alle spillerne, materialforvalterne skyldte på andre, men den kjøper vi ikke. Her er syndebukkene, klare til å løpe ut nødutgangen. (med drakt selvfølgelig)Det var ikke bare bare å få tatt fine bilder av alle gutta, men jeg tror de fleste klarte seg fint med litt øvelse. Det er ikke ofte vi må stå pent og smile til kamera. 

Kjære mammaen og pappaen til Sean, Sean var veldig flink og har veldig lyst på bildene. Fint hvis dere kan signere lappen han har med hjem slik at han kan få bildene i posten. 


Etter at enkeltbildene var tatt, var det tid for Lag bilde, det var ikke bare bare å få satt det opp riktig. Vi har spillere i alle høyder og fasonger.Etter litt sutring fikk også Storm en ball å holde i, han var en glad gutt etter det. 
Sluttresultatet ble NYDELIG!!Enkeltbildene var også flotte, utifra materialet de hadde å jobbe med. 

Etter at vi var ferdig med bilder ble det også kalt inn til et raskt spillermøte. Vi er så mange spillere nå at vi har bestemt oss for å ha et 7-er lag også! Dette blir bra, enda mer Haga fotball å følge med på videre. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar