fredag 14. mars 2014

Kjempetrening med 21 mann.

Ryktene om hvor tøff og morsom den første økten med Jursern var har spredt seg. Vi var 21 motiverte spillere på trening Torsdag. Det kom også et par nye som ville prøve lykken, det setter vi pris på.

Det ble også satt en ny Haga rekord, vi hadde 3 keepere på trening! Det kan bli tøff konkurranse fremover på keeper plassen.

Det er helt klart at Jursern ser flere svakheter i laget og han prøver så godt det lar seg gjøre å rette opp i de.
Kondisjon er noe som det blir jobbet bra med på treningene, alle får kjørt seg. Det andre vi jobber med er fotballforståelse og samspill, det sliter vi litt mer. Dagens utfordring for gutta på trening var å slå kross-passninger. Vi fikk beskjed om å slå ballen ut mot vingen når støttepasning ble slått ned på bekken/midtstopper. I løpet av 20 min ble det slått 3 krossere og ingen traff i nærheten av vingen. Jeg tror Einar fant ut at kanskje vi skal prøve å slå ballen uten press først før vi går videre.

Ikke alle var like klare når treningen startet. Svima lever opp til kallenavnet sitt. Finn en feil.
Øktene med Jursern får alle til å ta ut alt og det er hakket tøffere enn halvtunge Haga gutter er vandt med. 

Fem mann fikk løftet Remi opp på pickup planet til Richard for å få kjørt han hjem. Han ble løftet inn til en fornøyd frue. Vi får håpe hun fikk vasket han litt før natta. Richard er relativt ny på Haga og har vell litt manglende treningsgrunnlag, han merket det. Gaus er ikke ny, men han har vell vært i bedre form tidligere får vi håpe. Fordelene er at med dette kjøre fremover vil formen stige raskt. "Hvamsinga" trives godt i sitt nye miljø. Steffen var så kvalm så han spøy i søppelbøtta. Tassen syntes det var relativt morsomt. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar