mandag 8. september 2014

1 dag til kamp, 7 dager til Termin.

Det er spenning på mange fronter før Hagas livsviktige kamp mot Lillestrøm 3  på Tirsdag. Seier vil bety et stort skritt mot opprykk, mens tap betyr mest sannsynlig at vi må vinne de to siste. 

Det er ikke rom for å miste noen spillere inn mot kampen og Haga's livsviktige midtstopper Svima må rekke kampen for Haga! Det som kompliserer situasjonen er at dårlig timing har ført til at Svima har ei høygravid kone hjemme som ser ut til å sprekke når som helst. 

Det er en kamp mot klokken og frem mot kampen har det vært gjort mye tiltak for å sinke prosessen. Den gravide har ligget med beina høyt hele helgen, det har vært minimalt med bevegelse. Å gå i trapper har vært uaktuelt siden noen mener det fremskynder prosessen. Vi har også gjort det vi kan for at den lille har det varmt og godt inne i magen. Varmeflasker, mye mat og mye kjærlighet og sang har blitt gitt, alt for at hun skal trives der inne noen dager til. 

Med en dag igjen til kamp, kan det se ut som vi har nådd målet vårt! Svima er kampklar, så får vi se om det kommer en telefon i løpet av kampen. (og om Svima får beskjed om denne telefonen). 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar