mandag 1. september 2014

Deadline day! - Live -

07:45 - Det tikket en sms inn på telefonen til assistenttrener Svima om at en mulig forsterkning til Haga A-lag har blitt ledig på markedet. Foreløbig hemmelig hvem spilleren er.

08:05 - Det går rykter om at denne forsterkningen satt på Novair sitt fly i går og at hjulet ikke var punktert, men spilleren måtte lande for å signere for Haga så papirene ble i orden til kveldens kamp mot Skogbygda.

08:58 - "Falcao to make suprising move to Haga." Falcao er sett om bord i et fly som kan være på vei til Norge. Det er et tynt rykte, men en Haga representant er sett på Gardermoen.

09:30 - Falcao er visst på vei til Manchester, da glipper nok han for Haga. Who needs Falcao when we have Remi "panser" Fredriksen. Haga sin representant jobber visst nok på Gardermoen, så ingen overaskelse der.

10:00 - Knut Støverud den trofaste alt-mulig mannen på Haga har observert en spiller på Haga stadion nå. Det kan virke som spilleren er i møte med Jan Grønlund inne på klubbhuset. Brun-bloggen har bedt Knut forsøke å ta noen bilder, men mobilen hans hadde ikke kamera. "Telefon skal brukes til å ringe med, ikke alt mulig annet tull" var kommentaren.

10:30 - Sjokk retur for Stian Ringstad? Lillestrøm trenger penger og i den forbindelse kan det bli aktuelt for Haga å kjøpe tilbake Stian. Haga har penger på bok og mye av overgangssummen ved videre salg går allerede til Haga, så det kan bli et rimelig kjøp. Det hadde vært spennende.  Vi følger saken videre.

http://www.dagbladet.no/2014/09/01/sport/fotball/tippeligaen/lillestrom/35056481/

11:00 - Det ryktes at Tom Cleverly ble tilbudt Haga på lån resten av sesongen, det ble avslått av Haga. Treffsikkerheten på pasningene var for dårlig.

11:15 -Årnes ønsker å forsterke forsvaret og har ringt Haga-ledelsen for å sjekke muligheten til å forsterke med Ole Johan Istad, #¤"%" telefonrøret ble slengt på.

12:30 - Den nye spilleren som er observert på Haga har visst fotballutstyr både fra Fu/Vo og Årnes. Det tyder på at dette er en spiller fra bygda.

13:30 - Undertegnede fikk en henvendelse fra Stian Ringstad, han var ikke aktuell for retur til Haga på det nåværende tidspunktet, men sier det er smigrende med interesse selv fra Haga. Haga-gutta ønsker Stian lykke til videre, så får vi se igjen om 20 år.13:32 - Det er ventet en pressekonferanse på Haga ca 14:30.13:40 - Dette bildet er lekket til pressen. Sporty fyr ihvertfall.13.51 -Hvis teknologien samarbeider vil pressekonferansen bli streamet live klokken 14:30 her på bloggen. Følg med.

14:28 - Breaking news, vi setter over til Haga-stadion.14:31 - Det vi fikk vite nå er at det er 2 nye spillere i tillegg til Roggs. Stian Aaserud har signert fra Fuvo og Birger Dalen som vi håper å ha klar i løpet av kvelden.

Stian er kjent i hele Nes for sine gode fotball ferdigheter. Han er også en spillertype som passer bra inn i Haga. Han er også fetter med Henrik Greeny som forsvant til hockey, det er en stor idrettsfamilie. Vi ønsker Stian velkommen. Ta turen på match i kveld 18.30 for å ønske han velkommen å se hvordan det går.Det som mangler på Birger er underskrift fra foresatte. Det bør la seg ordne, Haga IF er et trygt og godt sted å sende barna sine. Birger må nok uansett vente med debuten til neste kamp. Vi velger å matche han forsiktig i starten, men det er ikke noe tvil om talentet til Birger.14:52 - Dagens tropp er klar:

Dagens Haga tropp er lekket på nett, det ser på papiret utrolig sterkt ut. Den noen vil savne er Trond "Loddet" Rasmussen, han soner karantene for 3 gule kort. Det er egentlig ganske unikt, Trond har ikke taklet en mann de siste 6 årene jeg har spilt med han, men han er Nordlending da. (er vell kjeften som har gått varm)

1 Mathisen Per-Inge Melland
3 Lystad John Kristian
4 Istad Ole Johan
5 Kvinge Rustad Håvard
6 Bråthen Anders Hofsrud
8 Tørnby Jørgen
9 Fredriksen Remi Borgen
10 Amundsen Thomas
11 Eriksen Eid Patrick
13 Dale Morten
15 Håkonsen Lars Thomas
16 Bærøy Roger-André
17 Aksnes Sondre
21 Løkken Per-Kristian
24 Aaserud Stian Hovbøl
29 Breen Steffen
56 Hansen Engebretsen Petter
66 Imerslund Richard


15:16 - Stille før stormen?

Det har vært stille noen timer. Er det slutt på handlingen, eller er det bare stille før det braker løs igjen.


Status så langt:

Inn:
- Roger Bærøy (Free transfer, 3 øl og en shorts)
- Stian Aaserud
- Birger Dalen

Ut:
- Henrik Greeny (hockey)

Roger:
Tar opp kampen om Haga's mest skjeggete mann. En alle tiders fyr med godt humør og et stort fotballhjerte. Er også en habil ukulele spiler.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar