onsdag 10. september 2014

2. kamp i KM serien.

Små baner er for små gutter. Store baner er for store gutter. Tirsdag kveld ble møtte de store gutta fra Haga, småguttene fra Lillestrøm 3. Vi ble plassert på Bane 4 på Lillestrøm, en åker av en bane, som er under minimumskravene til 11-er fotball, det passet oss dårlig.

Til og med Håvard ser stor ut i forhold til banen.

Nå skal vi ikke legge skjul på at vi visste at Lillestrøm 3 var et godt fotballag, men det blir for dumt å ødelegge noe som kunne blitt en god kamp ved å tilby en 9-er bane. Forrige møte med Lillestrøm ble spilt på bane 2 og den vant vi etter en jevn og fin kamp. Kampen på Tirsdag ble ingen fin kamp.

Stemningen var god før kampstart.

Dagens kameramann var Wego, som tok flere selfies en gode bilder. P.S wego, du begynner å bli tynn i håret, fokuser på ansiktet neste gang.

Wego

Som noen ser så manglet vi den store stjerna Pat, vi manglet også et par andre og benken var tynn.

Kampen ble blåst igang og Haga ble satt under press med en gang. Lillestrøm gutta trillet ball og løp mye. Haga lå tett og kompakt (noe det var umulig å ikke gjøre på en så liten bane), så det ble ikke de helt store sjansene de første minuttene.

Etter et par halvsjanser de første 10-15 minuttene kom Haga litt mer inn i kampen og fikk kjenne litt på ballen, men det var vanskelig å få til noe spill. Det var tydelig at flere av Haga-spillerne ikke hadde sin beste dag på en fotballbane.

Utover i omgangen tok Lillestrøm over igjen og et par redninger på strek og blokkeringer hindret mål i mot.

Mot slutten av omgangen kom kampens prestasjon. En ball blir slått inn i feltet over første midtstopper, der venter en Lillestrøm spiller som tar ballen flott ned på brystet, mens han skjermer Haga forsvareren unna og dundrer ballen uttakbart i mål fra 5 m.

Etter dette sliter vi fortsatt med å få til noe spill, det blir bare forsøk og dårlige avleveringer. Baneforholdene var medvirkende årsak også til en del stygge taklinger fra begge lag.

1-0 til pause.

I pausen får vi en kraftig tordentale fra Jursern som mener vi spiller som et små guttelag, vi var ikke uenige, det skulle forbedres til 2. omgang.

Klarte vi det? Nei, vi ble bare dårligere. Det var veldig lite driv i spillet, vi lå alt for langt unna spillerne og Lillestrøm så ut til å kose seg utpå banen der.

Hvis vi tar i hadde vi kanskje et par halvsjanser, mens Lillestrøm hadde flere store. Persa var god i mål og forsvaret var ikke så ille.

Det ble 2-0, 3.0 og 4-0. Haga svarte med å spille dårligere, dårligere og dårligere. Det var fint lite å skrive om som skjedde på Lillestrøm sin halvdel.

Richard, Loddet og Koret fikk gult kort. Richard la inn en søknad om rødt også, men slapp unna. Koret og Richard sitt gule kort fører til at de må stå over neste kamp. At først Loddet (sonet sist) og nå Koret har klart å få 3 gule kort i løpet av 8-9 kamper er ganske utrolig.

Heldigvis når fotballen var dårlig, var stemning blant spillere og på tribunen bra.

Dagens 1:
LSK spissen til Svima: "Må du passe på meg, du er så jævlig hard i kroppen."  så tusler han ut av 16 meteren FØR frisparket blir tatt. :)

Dagens 2.

Richard slår en pasning utover sidelinjen ved LSK benken. Kommentar fra en i støtteapparatet der: "ja, det VAR dårlig", Richard: "morra di er dårlig" :)

Kampen ebber ut til 4-0 seier til LSK.

BB: Dommeren som hadde en god tone med spillerne både under og etter kampen.

Håkonsen jobbet bra under kampen, men hadde vanskelige arbeidsforhold på topp.

En slagen mann etter tapet:

Nå er det bare å brette opp ermene og vinne de to siste kampene. Flisbyen kampen er satt opp på samme bane, men jeg regner med det kommer en epost fra Haga-ledelsen slik at kampen blir flyttet til en større bane.

Har du spillt på Haga noen år er du vant med å tape. For å få opp humøret skal det ikke så mye til. Litt vafler og is og alt er glemt.