onsdag 6. juni 2018

Alternativ trening for Haga-gutta.


Haga har sluppet inn mye mål på dødball, vi har ikke vært tøffe nok. Trener teamet tok grep og arrangerte en litt tøffere trening enn vanlig. Svima måtte jobbe, men pressekontakt Wego forteller.







De få gutta som kunne komme var kjempegira på hva Håkonsen hadde funnet på.. Badebukse,treningsklær og myggspray... Spenninga var til å føle på... Vi skal til Flolangen på Paintball. Det var en spent lykkerus som bredde seg ut i garderoben. Vi kastet oss inn i noen biler og spola oppover...eller innover som det sikkert heter... innover i skogen. Håkonsen syntes det er gøy å kjøre rally og hopper og banker inn pedalen... Gutta er i hundre og akkurat når stemninga var i taket så står Håkonsen på skrubben. Jaggu var det en basill i tricot ..mitt i veien ... ei skikkelig snegle.. Steinar og Greeny i baksete foreslår å ta han med døra... Håkonsen banner og er skikkelig irritert og Wego har tenkt å rulle ned vinduet....da vinker basillen oss forbi... og alle stivner og retter seg i ryggen da vi ser at det er vår Gudfar Jan Grønlund som er ute å trener. Alle hilser og er livredd for represalier. Vi blir enig om at han så utrolig godt ut i de syltrange sykkelbukser og at vi egentlig var litt glad i sykkelister som beriker veien.

Da vi kommer fra står loddet og tripper... Håkonsen låser opp og går igjennom sikkerhets regler og deler ut utstyret. Så tømmer gutta ca 5 liter myggspray over seg selv og hytta. Det blir så mye at flere av gutta sliter med pusten og må løpe ut. Rusa på insekts spray setter vi igang spillet. Det er oldboysa mot ungkalvene. Vi spiller først sistemann vinner. Erik er en av de gamle og er bekymret for at han skal bli skutt tidlig... og det tar ikke lang tid før han han blir Peppret av Steinar og Birger. Første runden går fort og det er til slutt en fra hvert lag .. Men Wego hadde vært litt Trigger Happy og hadde brukt hele magasinet på å ta ut unggutta... så da måtte han kaste inn håndkle. Birger tok seieren for unggutta. Så spiller vi fang flagget. Gamlinga viste ikke hvor flagget var og fløy rundt som høns og ble skutt titt og ofte... Steinar lever utrolig farlig framover da han først skyter Stian i halsen... for så å skyte Wego i brunøyet mens han hadde hendene i været.. Tross store smerter kjempet gamlinga hardt...men etter ei stund spør flere hvor flagget var... joda...det hadde Greeny tatt for lengst. Ja...så da var jo omgangen ferdig. Gamlissa skulle nå hevne seg...i finalerunden. Og for en finale runde.. buskelegga knakk og unggutta lå strødd.. Til slutt etter mange treff fra begge lag så bestemmer Loddet seg for å ta flagget.. han skriker ut og løper som ei lokkedue mens et hundretalls kuler suser etter han skudd i rompa et par i ryggen og et skikkelig merke på armen...men Loddet hadde ikke merket noe så seieren ble godkjent. Etterpå kastet noen av gutta seg ut i 23 graders varmt vann... noen litt mer naturistene enn andre...synd svima ikke var der..

Så dro vi hjemover...for klokka var alt 22.15









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar