onsdag 7. mai 2014

Fuvo ble knust i andre seriekamp!

Det var duket for lokaloppgjør på Funnefoss da Haga gjestet Fuvo. Spenningen var til å ta å føle på før kampen, ville det gode spillet fra åpningskampen fortsette?

Det var nok en gang mange gode spillere å velge i for trenerteamet, men da PK ble syk rett før kampstart, ble det noen omrokeringer. Stor takk til Persa som steppet inn i målet og gjorde en god jobb!!

Laget:

Persa

Richard,      Dale, Svima,       Håvard

Loddet
Jølle,          Pat,   Greeny         Koret

Remi

Benken: Krage, Glenn, Sean, Trobe, wood og sondre.

Taktikken før kampen var grei, Fuvo skulle feies av banen med festfotball og tøft spill.

Vår fantastiske referat ansvarlig er klar til Match! Du kler notatboken Wego!

Det var en regntung dag, men god stemning før kampen.

Kampen startet bra, vi hadde lyttet til Coach Jurs og gikk ut i hundre. Vi hadde banespillet og skapte en del foran Fuvo sitt mål. Så litt ut i omgangen kom målet, koret fikk litt plass og løp ifra forsvaret. Det kunne se ut som ballen trillet utenfor, men den smatt inn i hjørnet. 1-0 til Haga. Målet var assistert av Pat.

Så kom den en sjelden glipp i det ellers bunnsolide forsvaret. En fuvospiller fikk sneket seg bak Dale og løp enkelt inn 1-1.

Ikke alt for lenge etter ble Greeny spilt igjennom og han ble regelrett meid ned av tidligere Haga spiller Dan-Erik. Straffe og gult kort, men sett med Haga øyne var vell det en soleklar scoringsmulighet og det røde kortet burde vært tatt opp.

Loddet hadde en fantastisk straffe sist, så vi regnet med at det ble mål.

Og det ble det, selv om keeper var nære redning.

2-1 ble pauseresultatet, noe Jursern var passe fornøyd med.

Andre omgang var total overkjøring! Vi hadde full kontroll og skapte 100 % sjanse etter 100 % sjanse, men slet med å sette spikrene i kisten.

Bakover hadde vi full kontroll, selv om Morten var omplassert til midtstopper.

Så kom 3-1 målet endelig. Det var Jølle som fikk kranglet inn ballen assistert av Loddet. Jølle slet med allergi, men løp som en jakthund opp og ned høyresiden. Jobbingen ble belønnet med et mål.

Vi sluttet ikke å presse der. Vi dominerte banespillet og skapte sjanse etter sjanse. Greeny hadde en veldig god dag på jobben og rundspilte svimle Fuvo spillere, mens Svima og Morten står stum av beundring bak.

Corner er mål, men ikke på Haga, vi må jobbe litt mer med dødballer.

Resten av kampen er det ikke så mye å skrive om. Det var ren overkjøring, vi hadde full kontroll og burde vunnet mye mer. Skryt til hele laget for strålende innsats!!

Skuddstatistikken ble vunnet 23-6, det sier vell sitt! Avslutnings trening på spissene og midtbanen de neste treningene.

Banens Beste: Henrik Greeny

Nå er det bare å glede seg til neste kamp og vi håper mange kommer for å se på oss mot Hakadal hjemme 19. Mai klokken 20.15, det er på Svimas bursdag og bursdags ønsket hans er at over 100 tar turen for å støtte laget!

Takk også til Nesinfo for dekning og fine bilder! Anbefaler å "like" de på fjæsboka.