lørdag 31. mai 2014

Storkamp på mandag!

Det var god stemning,men mye tunge bein, på Haga treningen Tirsdag etter seieren mot Lillestrøm 3. Det ventet en overraskelse i garderoben etter treningen. Det var Haga sjampis og twist for de fremmøtte. 
På Torsdagtreningen var det mer fres. Spilleren virket sultne og klare for nye oppgaver. Neste kamp er en real godbit, da kommer Skaubygda på besøk. Det blir et tøft "lokal" oppgjør, så alle må være skjerpet. 
Ass Coach Svima har under tvil fått innvilget ferie, han skal reise til enda varmere strøk og blir borte noen uker. Ifølge Wego er ikke det noe problem, men sjenert som han er på vegne av seg selv, er Svima drit nervøs for hvordan laget skal klare seg. Svima er en gigant i Haga forsvaret og flere rundt laget er nervøse for hvordan laget skal prestere uten han. Det positive nå er at flere har muligheten til å få vist seg frem og kjempe om plassene. 

Richard er også uaktuell p.g.a gigant strekken han fikk i forrige match. 

Trenerteamet så seg nødt til å ta et lagledermøte på Årnes Lørdag formiddag. En kaffekopp senere var laget klart, det er nå kun knyttet usikkerhet til en plass. Vi stiller som vanlig mannsterke til kamp.  

Oppfordrer alle til å møte opp Mandag 20.15 på Haga. Vi trenger støtte også i gode perioder for å klare å prestere godt over tid. Supporterne har vært fantastiske så langt! 

Ta med godt humør og venner, så sees vi på Haga 20.15 Mandag! 


1 kommentar: