tirsdag 27. mai 2014

Haga-gutta stormer videre!

Det var en spent, men gira gjeng som dro til Lillestrøm for å møte serietoer Lillestrøm 3 på Mandag. Coach Jurs var nervøs foran møtet og var ekstremt spent på å se hva laget hans ville klare mot det nest beste laget i avdelingen. "Det er et helvete å stå på sidelinjen, jeg var aldri nervøs når jeg spilte selv" uttalte han før kampen.

Vi fikk merkelig nok ikke lov til å spille på Åråsen, men måtte ta til takke med treningsfeltet. Tidligere år når vi har spilt kamp på treningsfeltet har vi blitt plassert på den minste og dårligste banen, men i år havnet vi på Bane 2 som viste seg å være en veldig fin gressbane, det kom de til å angre på, vi er et fintspillende og løpesterkt lag i år.

Dagens store snakkis før kampen var Tobias sitt overgang fra Årnes. Håkonsen skulle ha fikset opp i dette før sesongen, men det hadde han ikke klart. Da Tobias endelig skulle få sin debut, fant trenerteamet ut at han stod i Årnes enda. Da måtte han fint være tilskuer i denne kampen, men han tok det bra!

Wego

God stemning før kampen. Selfies er inn!

Kampen var igang og begge lag var forsiktige de første minuttene. Det var tydelig at Lillestrøm også hadde respekt for oss. Det var mye små pasninger i de bakerste leddene helt uten fremdrift. Lillestrøm forsøkte seg på noen gjennomspill, men Haga forsvaret ryddet greit unna.

Så kom dagens første mål. Jølle kom seg fint rundt på kanten og slo hardt inn langs bakken, på bakerste dukket Remi opp og satte ballen enkelt i mål. Nok et flott mål fra Haga, det har blitt mange fine mål denne sesongen.

Kampen tok seg litt opp i intensitet, Lillestrøm hadde mye ball, men skapte ikke de helt store sjansene. Vi hadde ikke all verden med sjanser vi heller, men var effektive når vi fikk muligheten.

Loddet slår et flott innlegg, Remi får en hår tust på den og Koret lurer unna en kar og banker ballen i lengste. 2-0!

Det var litt mot banespillet, men det lignet litt på Barca mot Real Madrid. LSK hadde ballen og spilte mye frem og tilbake imellom seg, mens vi var mer besluttsomme og kom på dødelige kontringer gang på gang.

Så når det nærmet seg pause rykket Haga forsvaret litt for fort eller litt for sakte ut. (avhengig av hvem du spør), Lillestrøm slo en høy ball over oss og fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål. 2-1.

2-1 ble også pauseresultatet.

Pausen ble benyttet til å drikke litt vann, det var en varm dag og mange slitne karer etter en tøff førsteomgang. Jurs var relativt fornøyd, men ønsket mer muskler i duellene og holde litt mer på ballen offensivt.

2. omgang var ganske lik 1. omgangen. Vi fikk ikke til det helt store spillet, men vi var farlige på kontringer. Lillestrøm hadde mye ball, men klarte ikke helt å skape de helt store sjansene. Så litt ut i omgangen på en dødelig kontring ble koret klippet ned innenfor sekstenmeteren. Straffe! At koret blir meid ned og at Loddet putter på straffe er noe du får veldig lav odds på hos de fleste spillselskaper. Sikker som vanlig satte Loddet straffen i mål. 3-1.

Mot slutten av kampen kom den største strekken i Haga's 100 årige histore. Richard var på vei hjem for å stoppe en Lillestrømspiller, men plutselig så det ut som han ble skutt i låret. Han falt i bakken med et brak og måtte hjelpes av banen. Heldigvis reddet Persa sjansen.

Lillestrøm satset mer offensivt nå og spilte med 3 reine midtspisser. Dette førte til at det til tider var en beleiring av vår banehalvdel og de kom til noen gode muligheter. Heldigvis var Persa i slag i dag og reddet det som kom, utenom en glipp. Lillestrøm ble desperate og i desperasjonen fyrte de av et skudd fra 25 meter, skuddet var ikke hardt, ikke godt plassert, men Persa ville gjøre det litt spennende og fomlet den i mål. 3-2 og presset ble ikke mindre.

I et hektisk sluttkvarter ble det mye spill på vår banehalvdel, men de klarte ikke å få ballen i mål. Vi hadde også noen gode sjanser på kontring, men Jølle og Gaus bommet på et par store sjanser. Det ble spennende helt inn og etter en befriende siste klarering fra Svima, blåste dommeren av. 3-2 ble sluttresultatet og vi er fortsatt ubeseiret, vi har fortsatt ikke tapt poeng i årets 9. div!

Takk til supporterklubben for god støtte, uten dere hadde det blitt tøffere! Spillerne takket de tilreisende etter kampen.

Skuddstatistikk:

LSK3 - Haga
1. omg  5-5
2. omg 12-7

BB: Persa.

Stemningen var god i garderoben, det var både seiersrop, gratulasjons telefoner og spying. Selvtilliten er på topp før resten av sesongen!

Det skal være vondt å møte Haga, skulder mot skulder med Svima er som å kræsje med et godstog. Det er så mye kraft involvert at draktlogoen ble stemplet inn i skulderen til Svima. Motspilleren er enda ikke funnet, vi håper alt går bra med han.