mandag 2. mars 2015

2. Treningskamp

Haga gikk på et surt tap i første kampen mot et godt LSK 3 lag. Nå har vi fått trent et par uker til og fått med oss flere av de nye spillerne. Lørdagens motstander var Sand, et lag som bestod av noen få 7 div spillere og resten fra et nystarta 9. divisjonslag, det burde by på ok motstand.

Forrige kamp testet Haga ut ny formasjon 3-5-2 uten for stort hell, men det gikk bedre utover i kampen mot Lillestrøm. Mot sand beholdt Haga gjengen formasjonen, så det kan virke som det er ønsket formasjon utover i sesongen.

Lagoppstillingen:

Robert (debut)

Håvard, Svima, Bodding

Sondre, Morten, Roggs, TP, Richard

Stian, Victor


Benk:
Odd wollberg
LK Istad

(1-1)
6-2

Gult kort:
Svima
Håvard

Det ble fort klart at dagens kamp kom til å bli lettere enn forrige treningskamp, vi fikk ha ballen litt i laget å kose oss med fin spill. Dessverre er det fortsatt litt rusk i maskineriet, men det kommer seg. Vi skapte en del småsjanser og store sjanser, men det ble ikke uttelling. TP som var tilbake i Haga drakta hadde kanskje Haga sin beste mulighet, men blåste ballen høyt over mål. 

Sand skapte lite, men på en av sine få visitter ble det fyrt av sted en kanon av et skudd, som kom noe overraskende på Robert i Haga målet og Sand tok ledelsen. 

Haga fortsatte å kjøre på og etter litt klabb og babb fikk vi betalt. TP finner Victor. 1-1. 

1-1 ble også pauseresultatet, noe vi ikke var veldig godt fornøyd med. 

Einar var rasende i pausen og forventet litt mer innsats, selv om dette var en treningskamp i februar. Som vanlig når Einar blir sint, blir det skjerpings blant gutta. 

Vi starter forrykende i 2 omgang. Holder ballen i laget og rundspiller til tider Sand, i ren desperasjon sparker en Sand spiller ned Stian inne i 16. meteren. Stian faller meget naturlig og flott og Haga får en velfortjent straffe. Roger Bærøy har så lyst til å skore mål og griner seg til å ta straffen. Straffen er løs, midt i mål, men går inn. 2-1. 

Vi fortsetter å presse på. Svima har vært mål kåt i hele dag (lite action på hjemmebane?) og har allerede hatt to skudd mot mål etter corner. Alle gode ting er tre, etter litt klabb og babb får han tuppet ballen i netttaket. 3-1. 

Så kommer dagens mål. Stian får ballen servert av TP og chipper ballen over en liten og utrustende Sand keeper. 4-1. 

Utover i kampen blir det mange slitne bein og mange sene taklinger. På en av de sene taklingene fra Håvard blir Sand tildelt et frispark. Frisparket fra ca 20 meter blir banket inn i krysset, utagbart for Robert i Haga målet. 4-2.

Haga er ikke fornøyd enda og lillebror Istad ønsker ikke å være dårligere enn storebror. En retur havner i beina hans og fra 20 meter smeller han ballen i mål. 5-2 og første Haga nettkjenning for unge Istad siden ungdomsskolen. 

Odd Wollberg kom også inn i 2. omgang og løp som en ilder på kokain rus. All løpingen ble belønnet til slutt. Han følger opp en returpasning og får presset inn et mål. 6-2. 

Det kunne blitt mer hvis vi hadde hatt litt mer fres i beina, men alt i alt var vi fornøyd med kampen. Formasjonen satt mye bedre enn sist, men det har nok litt med motstanderen å gjøre også. 

Dagens Haga spiller ble TP:Roggs var også som vanlig god og strålende fornøyd med å putte. Brødrene Istad har ikke spilt mange kamper sammen i sitt liv og det er ihvertfall første kampen begge har scoret mål. Vi satser på at det blir flere i årene som kommer. Mange gode år igjen. Wollberg kom også på scoringslisten! 
Eivind Bodding scoret ikke, men gjorde en meget god kamp på midtstopperplass. Et lite skår i gleden må være at Richard haltet av banen igjen. Kneet har plaget han litt i det siste, men vi satser på at litt hvile fikser det. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar