lørdag 28. mars 2015

Skogbygda - Haga game two.

Som i boksesporten blir gode oppgjør satt pris på. Forrige treningskamp mellom Skogbygda og Haga ble en god kamp mellom to gode lag. Det var derfor stor interesse for å få til en re match imellom disse klubbene og lagene skuffet ikke! Etter kampen ble det spekulert i om vi skulle trekke begge lagene fra divisjonsystemet og heller møtes 12 ganger i løpet av året, kampene er så morsomme å se på at de kunne bli solgt til TV2.

Før vi starter er det viktig å understreke at det er vanskelig å være helt objektiv når en skriver en blogg om Haga's kamper som Haga spiller. Det kan sammenlignes med å være dommer for eget lag, det blir litt partisk selv om en kanskje ikke ønsker det.

Kamp 2 imellom Skogbygda og Haga kom litt i seneste laget for mange ferieklare Haga-gutter, så det ble vanskelig å få med hele troppen til denne kampen, men et slagkraftig lag hadde vi. Sporty av en skadd Dale å debutere i mål, det gikk faktisk relativt bra, han reddet til og med et skudd.Dagens lag:


Dale

Håvard, Svima, Baki

Martin, Loddet, Roggs, TP, Thomas

Greeny

Alex den nye

Benken:
Alex den unge
Victor


Håkonsen er fortsatt skadet og ble fotograf, utfordringen er at han ikke fikk på kamera før i 2. omgang. 

Første omgang startet veldig bra for Haga sin del. Vi var trygge med ballen og spilte ball i hatt med Skogbygda, som slet med å skape noe. Haga skapte heller ikke de helt store sjansene, men vi var farlig frempå flere ganger. Så kom et nydelig angrep som endte opp hos Greeny, iskaldt lobbet han ballen over en utrustende Skogbygda spiller. 1-0 til Haga, velkommen tilbake fra hockey-en Greeny. Defensivt hadde Haga frem til nå være trygge med ballen, men så fant en ikke navngitt spiller ut at han skulle ta med seg ballen fremover fra forsvarsrekka, spille den til en skogbygda spiller og dilte etter hjem. Dette ble straffet og Skogbygda sendte avsted et skudd som var utagbart for Dale i Haga målet. 

Skogbygda klarte faktisk å putte et til, det var imot spillets gang og ufortjent at Skogbygda ledet 2-1 til pause, selv var vi relativt godt fornøyd med gjennomføringen. TP hadde noen kloke ord å komme med til 2. omgangen, Men i ettertid er det uklart hvor mange som faktisk fulgte med på det han sa. Noen fikset sveisen. 
Mens andre måtte bruke omgangen til å be om tilgivelse for hissige kommentarer i løpet av 1. omgang. Det er ikke så lett å være like blid når en ikke har sovet p.g.a skrikende unge halve natten. Svima og Skogbygda dommeren har vanligvis en god tone og har opparbeidet seg et godt forhold igjennom flere år. 
Men da 2. omgang startet ble raskt klart at Haga stod igjen på perrongen når Toget hadde gått. Jeg tror faktisk ikke vi kom til perrongen engang. Vi stod å så på fra avspark til det var 20 min igjen. Det ble 3-1, 4-1 og 5-1 før vi i det hele tatt var med i omgangen. 

Så fikk Haga straffe og heldigvis er Loddet tilbake og satte den som vanlig sikkert i mål. Så ble det 6-2, Haga hadde fortsatt ikke våknet. 

Så plutselig når det var ca 20 min igjen våknet Haga toget igjen. Imerslund jr satte in 6-3.


Etter reduseringen bestemte Svima seg for å gjøre det litt spennende. Først stanget han inn 6-4 før han på neste corner banket inn 6-5. I den formen Svima er i, så hadde Haga fått en corner til hadde vi fått uavgjort, men kampen ebbet ut uten flere cornere selv om Haga hadde mye ball rundt 16 meteren til Skogybgda. Kanskje på tide å flytte Svima opp på topp? 

6-5 ble sluttresultatet noe som er helt absurd i forhold til 1. omgangen og hvordan spillet var da. Det er mye å jobbe med frem mot seriestart og vi trenger å få alle like hele hjem fra Påskefjellet, troppen er ikke for bred enda, så nye spillere tas imot med tak. 


BB Svima

Her er flere flotte bilder fra kampen. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar