tirsdag 17. mars 2015

Fifa kveld på klubbhuset.

I den tøffe treningsperioden vi er inne i nå, er det også viktig med restitusjon. Haga har i alle år vært flinke til å restituere og sosialisere, vi var lenge i 1. divisjon når det gjaldt festing, men litt labrere oppmøte hos ungdommen i dag.

Lørdag etter kampen mot Skogbygda var 7 av gutta samlet for å avgjøre hvem som ble den nye Fifa kongen på Haga. I fjor var vi en del flere, så da måtte vi spille to og to, i år ble det mann mot mann.

Fjorårets mestere ble Håkonsen og Svima, de var begge til stede for å forsøke å forsvare tittelen.

Det ble PS3 og Fifa14, vi henger litt etter på bygda.

Deltagerne i år var:

Robert                      -Chelsea
Roggs                      - Atletico Madrid
Dale                         - Dortmund
Svima                       -Manchester United
Håkonsen                 -Bayern Munchen
Wego                       -Real Madrid
Sondre                      -Juventus

Vi fant fort ut at neste gang vi skal ha fest, skal det bli mobilforbud. Det er ikke rart dagens ungdom ikke klarer å snakke sammen, de sitter jo med hodet ned i en telefon hele tiden .








Det ble også fort klart at ungdommen i dag har mye å lære av de mer rutinerte Fifa spillerne. Roggs og Svima var de som tok kommandoen tidlig og vant det som var av kamper. Det var derfor knyttet stor spenning til kampen de imellom. 

Svima tok en tidlig ledelse, men klarte ikke å holde den helt inn. Roggs puttet og presset på for ledermål mot slutten av kampen. Svima burde ha avgjort med ti minutt igjen, men Van Persie var ikke i 2014 form, men i 2015 form og bommet alene med keeper. 

Et par siste desperate forsøk fra Roggs hjalp ikke og kampen endte uavgjort. 

Det førte til at Svima hadde god kontroll på tittelen før de siste to kampene. 

Fjorårets makker Håkonsen var ingen motstand for Svima 4-0. Og Dale hang med en peridoe, men tapte til slutt 3-2. Da var det avgjort og Svima kan nok et år krone seg som Haga's Fifa konge.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar