fredag 20. mars 2015

Haga-gutt i hardt vær.

Torsdag kveld var det duket for kvalifisering til 1. runde i cupen mellom Fuvo-Skjetten. På en mørk og trist kveld var Haga representert med en solstråle, dommer Eivind Bodding. Eivind er et stort dommertalent og har også kommet seg litt som fotballspiller den siste tiden. Vi håper Eivind fortsetter med begge deler så lenge det er mulig, men du skal ikke se bort ifra at Eivind blir Haga's neste eksport til Tippeligaen. 

Det skulle vise seg å bli en ganske trist affære ute på banen. Rapportene tilsier at Skjetten ikke var et spillende lag som Fuvo og Haga, men et lag som hadde kommet for å prøve å kjempe seg til seier. Allerede etter 6 minutter kom dagens dommer i fokus da en Skjetten spiller taklet en Fuvo spiller som bakerste mann, Eivind gjorde alt rett og viste ut spilleren. Etter den første utvisningen puttet Fuvo 1-0 og rett før pause skulle dagens dommer komme i fokus igjen, en Skjetten spiller fikk sitt andre gule kort og dermed rødt. 

I andre omgang puttet Fuvo en gang til og kampen var i realiteten avgjort. Skjetten hadde nok gitt opp og rett før slutt fikk nok en Skjetten spiller rødt kort av dagens dommer. 3 røde kort er Haga rekord for en dommer. 

Terningkast dommer: 6

Skjetten leiren er kanskje ikke like enig og det ryktes at det var høy temperatur på banen. Som gode lagkameratene vi er stiller vi opp neste gang Eivind skal ut på shopping til Skjetten. 

Flere av gutta har meldt sin interesse for å bistå som bodyguards, så han er i trygge hender. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar