mandag 15. desember 2014

15. desember. En happy benkesliter.

Dagens gutt er en glad-gutt. Uansett om han spiller eller ikke er han like blid, han er faktisk den eneste som ønsker å sitte på benken i stede for å starte. Usikkert på om det er nerver eller om han bare syntes det er mest sosialt på benken. Som fotballspiller har denne karen utviklet seg mye siden han kom til Haga. I starten av karrièren var vi usikre på hva vi skulle bruke han til, men de siste årene har han blitt en god fotballspiller. Det eneste han manglet litt på var tøffhet, så vi har nå sendt han til forsvaret en tur. Vi håper at når han kommer tilbake vil han være med på å løfte Haga til nye høyder.

Dagens mann: Sean William Bråthen

Tanker om sesongen som har vært:
En fantastisk sesong, synd det ikke ble noe opprykk, but that's how the cookie crumbles. Det har vært "drit kult" å være Haga-spiller denne sesongen, ny trener, nytt treningsopplegg og det en skulle tru er en helt ny gjeng på banen. (Tro det eller ei, men det er de samme GAMLE spillerene, i hvertfall Jølle) , 100-årsjubileet verdig!

Målsetninger neste år personlig og for laget:
For laget burde det være opprykk, uten tvil. Personlig mål... begynne å dusje hjemme, ikke i garderoben...

En hilsen til en du har kjær:
Har ingen andre kjære enn foreldrene mine, men de får bare vente til jeg er ferdig med å leke krig. Får heller ønske dem en god jul når jeg kommer hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar