tirsdag 23. desember 2014

23. Desember, Sjefen over alle sjefer.

Dagens mann er en levende legende på Haga. Han kom inn som et friskt pust i år og skal ha mye av æren for at det har gått så bra i år som det har. Han innførte et tøffere trenings regime, gode holdninger og har ikke problemer med å ta tøffe beslutninger før/under en kamp. Han er også en person som det er umulig å ikke å bli glad i og inspirert av. Han har klare beskjeder og høye forventninger, samtidig har han alltid en morsom historie og et smil på lager. 

Alle på Haga håper at sesongen har gitt mersmak og at vi kan få beholde han i mange år fremover. Det har vært en sann glede å få jobbe sammen med han som assistenttrener og spilt under han. 


Dagens mann, sjefen over alle sjefer: Einar Jurs


Tanker om sesongen som har vært:

Sesongen som har vært var veldig artig. Moro å se gutta kunne når de bestemte seg! Klart skuffende at det ikke ble opprykk men det ordner dere neste år!! Jeg er helt klart fornøyd med sesongen. 

Tanker om neste sesong:

Neste sesong må målet helt klart være opprykk. Stammen i laget er jo suverent gode nok og som jeg skjønner så kommer det flere til!! Go for it!!! hilsen til alle dere gutta med ønske om en god jul og en god og artig nyttårs feiring!! . Kanskje vi ses neste sesong!!! . Lykke til!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar