onsdag 24. desember 2014

24. Desember, Haga-kongen 2014!

2014 vil alltid bli husket for året da denne spilleren virkelig slo igjennom på Haga. Etter noen år der han har utviklet seg enormt, kom endelig gjennombruddet. Fra sin back eller wing posisjon har han herjet både offensivt og defensivt. Defensivt med ro, trygghet og taklings styrke. Offensivt med driv, dribleferdigheter, skudd og gode innlegg. Han er også en gledesspreder og en dønn stabil kar på trening og kamp.

Fremtiden ser lys ut for denne karen, vi håper vi kan få glede av han i mange mange år fremover. Vi i Haga ønsker flere slike typer.

GOD JUL fra Haga-gutta! 

Dagens mann: Richard Immerslund


Tanker om sesongen som har vært:

Synes vi gjorde det overraskende bra, litt sånn som at Ludogorets kom til Champions League liksom. Ingen av de andre lagene hadde vel trodd at Haga skulle klare å stable et så habilt lag på beina. Mye takket være Jurs selvfølgelig, uten han hadde vi nok neppe hevdet oss i toppen.

Målsetninger neste år: 

Mitt personlige mål er å ta over spissplassen og bli den mestscorende diabetikeren på laget (watch out Loddet). For lagets del er jo selvsagt målet opprykk, jeg har større ambisjoner enn å spille i 9.div hele karrieren!

Hilsen:
Vil gjerne sende en liten hilsen til barndomsidolet mitt Roberto Carlos. Uten inspirasjonen fra denne brasilianeren hadde jeg neppe blitt årets spiller på Haga (som venstreback) i jubileumssesongen 2014.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar