onsdag 31. desember 2014

Pressemelding: Sensasjonell trippelsignering markerer åpningen av januarvinduet

Januar er forbundet med nyttårsforsetter ingen klarer å holde, skolestart og God Kveld, Norges årskavalkade på TV2. På Haga assosierer vi januar med starten på et nytt overgangs vindu. I denne anledning har vi den glede av å presentere Haga IFs første nye signeringer for fotballåret 2015. Alle tre har en fortid i Haga og har nå latt seg overtale til comeback.

Selvutnevnt sportsdirektør Håvard Kvinge har tatt initiativet til å hente tilbake følgende spillere til klubbens A-lag.




Signering 1. Erik Hagen Nyborg

Erik er 23 år og er oppvokst på Haga. Erik startet sin karriere på Hagas småguttelag og spilte i klubben frem til han ble hentet av Raumnes & Årnes som 17-åring. Før han reiste han til R&Å spilte han 20 kamper for Hagas A-lag og 14 kamper i et raskt comeback i 2012. Erik står notert 11 mål og 7 assist. Erik har de siste sesongene spilt for Skjetten 2 i 5. divisjon. Erik er en spiller med offensive kvaliteter og sans for løpeøvelser på trening, type Cooper-test. 





Signering 2. Even Linnerud

Even er 23 år og fra Fjellfoten. Han startet sin karrière i Raumnes & Årnes, hvor han var aktiv i fra småguttealder til juniornivå. I 2009 meldte Even overgang til Haga. Even spilte 9 kamper og noterte seg med 1 assist fra sin backposisjon. Even fullfører første halvår av 2015 sin mastergrad i ledelse av teknologi i Trondheim og forventes på første trening i juni. Even er defensiv forsvar/midtbane-spiller. 




Signering 3: Lasse Morstøl Vinje
Lasse Morstøl Vinje er 23 år og fra Auli. Lasse startet sin karriere i Haga som ung og, i likhet med Erik, meldte han en meget kontroversiell overgang til Årnes i en alder av 17 år. Lasse står med 11 kamper for Hagas A-lag, hvor han står notert med 1 mål og 2 assist. Lasse fullfører for tiden sin mastergrad i statsvitenskap i Trondheim og forventes på første trening juni. Lasse er en spiller som har blitt omplassert fra spissplass, ut på vingen/kanten, videre bakover som back og til slutt som midtstopper, med et lite innslag av keeper for å krydre det hele. #Potet








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar