torsdag 18. desember 2014

18. Desember, Mediasjefen

Du kan ikke unngå å ha lagt merke til dagens mann. Han er mer PR-kåt enn Tone Damli, han løper rundt på Årnes og Haga å sprer glede. Han er i avisa annenhver dag, han er mer aktiv på facebook enn Idar Vollvik. Han er en kjernekar med mange gode ferdigheter, han har vært limet på Haga det siste året, mannen som maser når vi ikke møter opp, holder stemningen oppe i dårlige perioder, fikser dugnader og fester. 

På banen er han like ivrig, men ikke alltid like heldig med alt han foretar seg. I starten av sesongen var det tydelig at han ikke var god nok for Haga's opprykksjagende lag, men så skjedde det noe, han trente mer og tok til seg råd fra de andre på laget. Mot slutten av sesongen hadde han et par strålende kamper fremover på banen. Nå håper vi alle at han holder egen motivasjon oppe og har krefter og vilje til å bidra i årene fremover også. 


Dagens mann: Thomas Håkonsen
Tanker om sesongen som har vært:

Vi har vel lov å si at 2014 sesongen blei en suksess!!? Vi satte oss tidlig noen få mål, det "enkleste" målet var å gjøre det bedre enn 2013 sesongen. Det klarte vi til de grader...
Etter flere litt labre sesonger hadde vi også et mål om å fullføre sesongen med fullt trøkk. Altså klare å holde intensiteten og oppmøte på topp både vårsesongen og høstsesongen. Sesongen startet med nesten "for mange" på trening og avsluttet med en passe stor spillergruppe som gjorde jobben godt. Selvfølgelig, vi skulle jo nådd målet om oprykk, men syns ALLE involverte skal være fornøyd med 2014.
Såklart, lagledelsen skal jo ha KJEMPE skryt for genistreken som ble gjort med å få inn Einar Jurs som trener. Filosofien hans med stort fokus på kondisjon og løping, samt noen helt enkle planer om spillestil har passet gruppa bra.

Tanker om neste sesong:

Neste år blir utrolig spennende. Jeg er veldig opptatt av at vi MÅ/SKAL bygge videre på det vi startet i fjor. Spillergruppa er blitt en veldig bra gjeng både sosialt og spillemessig, og jeg ser at flere og flere viser eierskap og initiativ i gruppa. Målet må være å bygge opp en stamme i laget utifra de spillerne vi har og de vi hadde med i fjor og klare å hole dette hele vegen ut sesongen. Vi var nesten der i år, men den siste lille delen mangla til opprykk. Den sitter neste år og dermed kommer opprykket, som blir det store målet!
For min egen del er målet å kunne være en bedre og farligere utfordrer på en av de offensive plassene over midtbanen. Jeg har som mål å forbedre kondisen ennå mer i løpet av vinteren, slik at jeg kan bidra non stop i 90++ minutter... Målet for sesongen er å bidra med ihvertfall 4 mål, og 4 assist!!

Hilsen til en du har kjær:

En vi alle i fotballgruppa er pokker så nødt til "å ha kjær" og som jeg ønsker å hilse til er leder for fotballen, Jan Grønlund. Han har stått på både seint og tidlig, i flere år på rad, med alt fra å lede møter i fotballstyret, fikse dreneringsrør rundt klubbhuset, være speaker på forskjellige arrangement og organisere frivillige til fotballskolen...blant annet.... I tillegg skal det legges til at han er den som har vært nødt til å merke banene når et eller annet surre hue fra seniorlaget ikke har gjort dugnadsjobben sin.
Takk for den gode jobben du gjør, Jan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar