fredag 5. desember 2014

5. Desember, toppscoreren

Denne spilleren startet året tungt, bokstavelig talt, han var tung. Det var lite tempo, bevegelse og han lignet mer på Michelin mannen enn en fotballspiller. Det gode humøret var fortsatt der, men det var lite annet som minnet om den stjernespilleren vi har blitt vandt med å se på Haga.

Men med ny trener og god viljestryke kjempen han kiloene av kroppen, han er nå i bedre form enn på lenge og var en av Hagas viktigste spillere forrige sesong. Toppscorer i år og det vil ikke forundre meg om han også tok den tittelen neste år! Vi får håpe det ikke blir for mye ribbe, sjokolade og øl i jula.

Dagens spiller: Trond Rasmussen

Tanker om sesongen som har vært:

Ingen tvil om at jursern løftet oss til nye høyder i år. Han er en mann av få ord, men gubben har respekt! Vi har vel aldri løpt så mye noen gang på treninger som i år, noe som viste seg utover i kampene da Haga normalt klapper sammen. Må også få minne om at det var en av oss som før sesongen tippet Haga på 3. plass. Hvem det var? Noen kaller ham "Loddet", mens andre titulerer ham som "Snåsamannen jr".

Målsetting personlige og for laget:

Målet neste år er å holde vekta i sjiktet 90-93. Det er en daglig kamp, trust me...
For laget må målet være å bygge videre på den gode treningskulturen. Imponerende at såpass mange holdt et stabilt oppmøte sesongen igjennom. Et godt støtteapparat gjorde det nok attraktivt for flere å møte på trening og kamp.

En liten hilsen:

Vil hilse tilbake til Greeny. Om jeg så bare spiller halvparten så mange kamper som ham kommer jeg til å gruse Greeny i kampen om toppscorertittelen. Juryen kan like gjerne overrekke meg pokalen med en gang.
Vil også hilse til mamma og pappa. Uten deres oppofrende støtte gjennom barndommen hadde jeg aldri nådd så langt som til Hagas 9. divisjonslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar